Hehe, cwaniak. Zasadniczo to pożyczyłem już 156 i mam czym jeździć ale obecnie za dużo obowiązków by się wyrwać do Łodzi zwłaszcza o tej porze.
Hehe, cwaniak. Zasadniczo to pożyczyłem już 156 i mam czym jeździć ale obecnie za dużo obowiązków by się wyrwać do Łodzi zwłaszcza o tej porze.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Wrzucajcie info o spotkaniach przez profil na fbNie każdy czyta forum na bieżąco
![]()
czyli chyba teraz bardziej wychodzi że bedzie to wrzesień
a co do miejsca to przydała by się może jakaś sąda ale... tak naprawde udziela sie pare osob a przyjeżdza więcej wiec nie bylo by to miarodajne.
[
Obiecane foty zalewu w Czarnocinie: http://speedy.sh/JzrBC/Katalog-bez-nazwy.zip
Cześć. Planujemy zorganizować taki trochę większy spocik. I tu mam pytanie czy z okolic Łodzi byłby ktoś chętny przejechać się w okolice Płońska ( z Łodzi około 140 km)? W ramach spotu planujemy zorganizować dużego grilla, ewentualnie atrakcje typu przejażdżki bryczką, nauka jazdy konnej z instruktorem itp. Dla lubiących poleżeć na wodą dostęp do małej plaży nad rzeką. Termin prawdopodobnie w połowie sierpnia ale jeszcze do ustalenia. Planujemy klimat rodzinny czyli żony, narzeczone i dzieci mile widziane. Jest możliwość zorganizowania noclegu dla chętnych. Szczegóły finansowe do ustalenia po wyklarowaniu wstępnej listy chętnych. Ale obiecuję że będą to koszty symboliczne bo tak naprawdę to tylko koszt jedzenia a im więcej nas będzie tym pewno wyjdzie taniej.
jak nie pojade wtedy na wakacje to możliwe że bym się wybrał
PS: Jak nie macie swojego speca od klimy mógł bym wziąść sprzęt i podstawową obsługę trzasnąć ale to tez bym musiał wiedzieć czy będzie ktoś chetny![]()
[
to już chyba lekkie przegięcie pały, rozumiem reklama itd ale na spoty wpie.... sie z pracą to już lekka przesada.
Może ja też wezme urządzenie do klimy, komputer, podnośnik i pare innych gadżetów i szybką wymiane oleju, przeglądzik, dziagnostyke i wymiane klocków zrobie na takim spocie przecież czemu nie, na kiełbase na grila pewnie bym zarobił tylko jest jedno ale KIEDYŚ TRZEBA ODPOCZĄĆ I SPOTY TRAKTOWAĆ JAKO PRZYJEMNOŚĆ.
A JEŚLI KTOŚ CHCE NAPRAWIĆ AUTO RÓWNIEŻ KLIME I NIE TYLKO NABIĆ ŻEBY UCIEKŁO PO TRZECH DNIACH TO ZAPRASZAM DO MOJEGO WARSZTATU (adres w podpisie)
WWW.TMIN.PL - ELEKTROMECHANIKA, KLIMATYZACJA, WULKANIZACJA(WYM.OPON), ALARMY , AKCESORIA ORAZ CZEŚCI TEL. 501-545-779
AUTA: jest 147 1,6TS, CHRYSLER 300C
była 145 1,4TS, 156 2,4jtd, 159 SW Ti 2,4 jtdm Q4, 156 2,5 V6