Nie jeszcze nie mam, bo dzisiaj samochód stoi u Pawła na wymianę pompy, a więc i całego rozrządu, dlatgo nie mam go na razie. Mam nadzieję jakoś w miarę szybko zamontować. ( Gdybyś jak byś chciał to znaleźć to chłopaki z Garwolina jeden zestaw mają mniej)
To jeszcze napisz ile za to zapłaciłeś i które konkretnie chłopaki - tzn mają jeszcze?
Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl
bylo na poczatku o roznicach gta vs 156 jest ich wiecej wbrew pozorom przede wszystkim buda bo przeciez oprocz zderzakow i progow blotniki tez sa zupelnie inne. Nie do konca rozumiem z tymi kombinacjami bo tak jak prowadzi sie i jak dlugo pozostaje neutralna gta w zakretach to jest na prawde fenomen a juz z q2 mistrzostwo ktorego wciaz innym producentom brakuje jezdzilem ostatnio megane rs i focus rs duzo nowsza technologia a szczerze mowiac....e z przyjemnoscia wsiadlem spowrotem do gta.Na suchej kretej dobrej nawierzchi nie jest wolniejsza a wesz szybsza od np wrx
Cenią sobie okolice 150 zł w zależności jak kto zagadaWiem, że za staby chcą dużo i nic nie zejdą
Czy jeszcze mają? Nie wiem? Wiem, że mieli kilka GTA, chyba 3 i sprzedają od nich częsci. Trzeba dzwonić. Login z allegro to kesslerczesci. Można dzwonić.
Czy jest szansa na, żeby ktoś posiadający Alfę GTA odkręcił te blachy przykręcone do podwozia, żeby sprawdzić, w jaki sposób są mocowane te blachy do podwioza. Przypuszczam, że jakoś w tych "tunelach" są jakieś nakrętki albo gwint jakiś, żeby wkręcić śruby.
Są przykręcane do tych jakby podłużnic pod nogami kierowcy i pasażera oraz do sanek. W podłużnicach są otwory z przygrzanymi nakrętkami, w sankach tymi śrubami co są w sankach.
Dzięki za odpowiedź. Znalzałem jeden patent i chyba tak zrobię http://forum.alfa156.net/forum/forum...46&PN=90&TPN=4 albo przyspawam od góry nakrętki i już.
Hm. tknęło mnie po Twoim poście i poszedłem pod moje alfy. I faktycznie w podłużnicach twinsparka z 98r nie ma otworów i trzeba jak w Twoim linku, ale w 2,5v6 z 2002r (stara buda , lift wnętrza) takie otwory z gwintem są i niczego nie trzeba dospawywać.