Karpiozo, za takie komentarze to ja dziekuje i nie popadajmy w skrajnosci, po 8h obecnosci na forum ! Jezeli te części miałby przejechane polowe swojego okresu, albo chociaz 10-20tys, to juz mialbym to w dupie, bo jest to uzywane, ale jest to kompletnie NOWE i mojej opinii jak widac przy was blednej, ze to podnosi jakos wartosc samochodu... Nie jest to lament, tylko czysto teoretyczny poglad na cala sprawe z mojej strony... Dla Ciebie specjalnie moge powiedziec, ze przedtem byl tam wlany olej castrol magnatec ! Musialem go jak najszybcziej w pizdu wymienic, a co za tym idzie wymienic jeszcze FILTR i zaplacic za robocizne, OT CO ! I nie doliczam tu tego, a wyolbrzymianie i ironia z Twojej strony jest tutaj w ogole nie potrzebna, gdybym nie musial, to bym tego samochodu nie sprzedawal, a skad moglem wiedziec, ze nagle mi sie cos w zyciu zmieni ?
Dla mnie temat do zamkniecia, co sie mialem dowiedziec, to dowiedzialem. Czysto teoretycznie zapytalem, czy byloby to warte 12tys, NIE ! Dobrze, sprobuje za max 11, nie uda sie, trudno.
Cytujac samego siebie
Jak widac, pytałem, ale jak po ciezkim dniu ktos mi powiedzial, ze podnioslo mi to wartosc samochodu o 500zł, a przyszlemu nabywcy zaoszedzilo to jakies 2-3tys zl problemu na moj koszt to lekko sie zdenerwowalem, kompletnie nie znajac sie na rzeczy, teraz sie przespalem, mam to w swiadomosci z dobrym juz humorem, przyjalem to do wiadomosci, dziekuje, wezme to pod uwage przy sprzedazy/zamienie, temat do zamkniecia, bo widze, ze bedzie sie tutaj robil tylko taki syf jaki zarzucil nam kolega wyzej