A ja zrezygnowałem z IS bo popatrzyłem na Alfę i stwierdziłem że nie ma tak pięknego i wspaniałego samochodu jak moja Alfa. I wiem że następna też będzie Alfa. Ale ta zostanie ze mną na zawsze. :mrgreen: Gadam jak nawiedzony![]()
A ja zrezygnowałem z IS bo popatrzyłem na Alfę i stwierdziłem że nie ma tak pięknego i wspaniałego samochodu jak moja Alfa. I wiem że następna też będzie Alfa. Ale ta zostanie ze mną na zawsze. :mrgreen: Gadam jak nawiedzony![]()
Tak ten w dniu zakupu miał 136 KW od razu właściciel zaprowadził go do firmy CARLINE by HIRSH gdzie uzyskał nowego kompa nowy dolot nowe węze nowy wydech remusa nowe felgi hamulce i zawias oraz koła 245/35/17 do tego całą stertę papierów i co najważniejsze moc 163 KW co daje niecałe 225 koni mocy jednak panu to nie wystarczało i podkręcono turbinę na 193 KW dodano blow-off to nie jest jakaś niesamowita moc że się tym chwalę tylko kolega podważa moją prawdomówność a tego nie lubię co mam jeszcze zdjecia papierów porobić zeby było wiarygodne. Przepraszam za pisanie nie na temat ale musiałem wyprostować sprawę pozdrawiam ....Napisał Arek 146
Wrzuc pikero zdjecia jestye ciekawy jak silnik wyglada w saabie bo nigdy nie widzialem![]()
wpadnij na zlot zachodniopomorskiego to Ci pokaże nic specjalnego w porównaniu z alfoska v6 przyjade nim bo w alfie skończył sie przegląd![]()
Ok skoro go ktoś podkręcał to masz racje, sorry jeśli poczułeś się urażonyNapisał pikero
może nie urażony ale ni elubię kłamać i tak zazwyczaj wychodzi na jaw i poźniej głupio.... opieram się na dołączonej do auta dokumentacji ...
rzeczywiście kilka lat temu w ogłoszeniu bardzo ładnie się prezentowała ta Q4 , chyba z czarną skórą i konkretnym zestawem audio-video na pokładzie . Nie jestem pewien czy właściciel nie zdecydował się na wybebeszenie auta i sprzedaż poszczególnych elementów bo np. te felgi jeżdżą u mojego sąsiada w Vektrze A . Pamiętam że rozmawiając z właścicielem AR dopytywałem się czy takie duże kółka mieszczą się bez problemu . O ile pamiętam jest to rozmiar 8x17 i w tym konkretnym przypadku przycierał o nadkola .Napisał Alfista