Świeci mi sie (alfa 156) czerwona kontrolka airbagu ale jestem na 99% ze auto nie miało wypadku i poduszka siedzi sobie w kierownicy...czy mozliwe jest ze poduszka juz z powodu swoich lat jest nieaktywna czy to tylko usterka elektroniki??
Świeci mi sie (alfa 156) czerwona kontrolka airbagu ale jestem na 99% ze auto nie miało wypadku i poduszka siedzi sobie w kierownicy...czy mozliwe jest ze poduszka juz z powodu swoich lat jest nieaktywna czy to tylko usterka elektroniki??
Ten temat jest bardzo popularny więc radze poszukać na forum.
Ja tez to mam, najczęściej pojawia się to przez kostkę pod siedzeniem kierowcy, radze zacząć od tego.
Witam, widze że może mi Pan pomóc w sprawie zapalającej sie kontrolki poduchy. Kontrolka poduchy zaczęla mi sie zapalać jak mój cięzki mąż zaczal siadać na fotel kierowcy, wiec pewnie to ta kostka o której Pan wspominal koledze..Prosze mi poradzic jak jej odszukac itp.?muszę sobie jakoś poradzic,bo wystawiam autko na sprzedaż a to może zniechecic kupującego a ja jestem pewna ,ze autko jest sprawne.
mam jeszcze parę małych pytań, np.: auto skrzypi jak stary tapczan na nierównościach-co to jest?, bo piszczenie przy hamowaniu to pewnie koniec kocków?
dziekuje serdecznie i pozdrawiam Dorota
Kostka widoczna pod fotelem. Trzeba dogiąć styki.
Skrzypienie to tuleje na górnych wahaczach.
S3 mini wyklepało!
Ale odgrzanie kotleta![]()
dzięki piękne,będe szukaća co zt ymi tulejemi, mozna je jakos nasmarowac WD?
Psiknij to zobaczysz czy jest różnica.
S3 mini wyklepało!
Moja bella została wczoraj sprzedana>troche mi smuto, ale niech tam sie dobrze sprawuje w nowych rękach.Pozdrawiam wszystkich