Masa625, napinasz się, Kolego, jak plandeka na Żuku...
Ani ja Pabla nie reklamuję jakoś szczególnie, ani nie wychwalam. Po prostu byłem tam, zleciłem usługę, a Pablo ją zrealizował plus bonusy, z którymi się borykałem długo i nikt nie umiał mi pomóc, włącznie z Kolegami z forum - w związku z czym mogę z czystym sumieniem polecić jego usługi, ponieważ pod każdym względem byłem zadowolony. Jeśli masz jakiś uraz, to wyżal się w swoim wątku, albo załóż jakieś prywatne forum, gdzie będziesz wrzucał do woli na "szpeców fryzjerów wymieniaczy pabla", czy tam innych znienawidzonych warsztatów.
Ano szukam tu pomocy właśnie. Bo taka jest idea tego miejsca: dzisiaj ja pomogłem komuś, a jutro być może ktoś pomoże mnie. I to bez względu na to, czy serwisujemy swoje auta u Pabla, u Zdzisia, czy w Carserwisie w stolicy... Jak dla mnie EOT (jak chodzi o Twoje żale).
Geeker,
wrzucę te logi jutro. Mam nadzieję, że coś z tego wyszło, bo próbowałem przy odpalaniu, ale nie jestem pewien, czy się coś zapisało. Domyślam się, że chodzi o to, aby przekręcić zapłon, połączyć się z ecu, zaznaczyć parametry, odpalić wykres i wtedy kręcić rozrusznikiem? (Najlepiej pewnie, żeby nie odpalił, to ciekawsze logi by wyszły?) No, bo teoretycznie tak zrobiłem. Później powtórzyłem czynności, ale z PLAKIEM (i już odpaliła).
Alfa była u Pabla parę miesięcy temu. Tera śmigam se radośnie i niezwykle oszczędnie, gdyż do 2000 obrotów to żydojazda na maksa!Spalanie poniżej siedmiu po Warszawie.