Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy 12345678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 99

Temat: Kompleksowe przygotowanie alfy do zimy

Użytkownik Romeo Avatar twardy
    Mieszka w
    Bielawa/Wroc
    Auto
    Była 156 20V, chwilowo jakieś Mitsu

Domyślnie

Cytat Napisał Lesio
    Koszt po znajomości (ojciec mojej dziewczyny) około 500 zł ze środkami.(
    Masakra :shock: No chyba że w cenie jakiś tłumik uwzględnił, to wtedy zwracam honor...

Tfaruk
    Gość

Domyślnie

Koledzy mruga mi lampka przez pierwsze 30 sekund po odpaleniu od świec żarowych. Czy to oznacza, że któraś jest uszkodzona i trzeba wymienić ??

RUDA
    Gość

Domyślnie

Kurcze moja lalka stoi na nadal na 16tkach alusach - musze kupic nowy komplet stalowek bo z bella nie dostalam- sorki ale nie uznaje w tym temacie klimatu uzywany.... Bezpieczenstwo moje i moich najblizszych nie ma ceny... Jakie beda pasowac do 147 i skad najlpiej nabyc bo juz jakies sniegi zapowiadaja. Ile bede musiala orientacyjnie sie wykosztowac" na taki zestaw? CO w szczegolnosci polecacie?

showtime
    Gość

Domyślnie

RUDA, ja jezdze od dawna na Kleberach i sobie bardzo chwale jedna oponka 185/65/14 ok. 230 zł

RUDA
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał showtime
    RUDA, ja jezdze od dawna na Kleberach i sobie bardzo chwale jedna oponka 185/65/14 ok. 230 zł
    Nie mam ich zamiaru naciagac na alusy - do tego potrzebne sa mi jeszcze stalowki :>>

showtime
    Gość

Domyślnie

Co do stalowek to przeciez nie musisz szukac nowych, szkoda kasy... a jak beda obdrapane to zalozysz kolpaka i bedzie z glowy

Oponka jest najwazniejsza. I pamietaj, ze lepiej wyzszy profil, w miare waskie. Do 147 tez bym wrzucil 185/65/14...

RUDA
    Gość

Domyślnie

No tez tak mysle - mniej trzepac bedzie - kurna ale jak takie obwazanki wygladaja Oby sie lalka nie obrazila za to co jej na zime ubiore - my to jedno kochamy szpile i to wloskie - najlepiej od Gianmarco Lorenzi :mrgreen:
    To jakie mam kupic te stalowki - jais rozmiar i rozstawy - nie znam sie na tym kompletnie

showtime
    Gość

Domyślnie

Zobacz u mnie jak wyglada na takich kapciach:

Nie ma tragedii... i nie trzepie a to najwazniejsze... na lato kupuje nowe felgi i mimo wszystko zostaje przy 14"... chcialem wrzucac 16" ale mi sie kregoslup odbije Chcialbym z Belli zrobic walca, ale ja za duzo jezdze po tym Krakowie i szkoda mi auta tluc na ladnych kapciach i niskim profilu... chwila moment i padnie zawiecha, felgi krzywe i tego sie nie uniknie.

Wedlug mnie felgi stalowe jakie potrzebujesz to:
    5x98 ET 41.50 ale niech ktos kto bedzie w 100% pewien to potwierdzi albo podjedz gdziekolwiek do wulkanizacji to sprawdza jakie powinny byc domyslne kapciochy...

RUDA
    Gość

Domyślnie

wielkie dzieki -ale te obwazanki - jesu bede sie ukradkiem przemykac. Musze te laczki i felgi zalatwic w poniedzialek bo mi maz leb z plucami odgryzie

ViP Romeo Avatar Lesio
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Subaru Forester XT, Mini Countryman CS

Domyślnie

Cytat Napisał twardy
    Cytat Napisał Lesio
    Koszt po znajomości (ojciec mojej dziewczyny) około 500 zł ze środkami.(
    Masakra :shock: No chyba że w cenie jakiś tłumik uwzględnił, to wtedy zwracam honor...
    Ja tylko odstawiam samochód a oni zajmują się resztą tzn. rozbrojeniem samochodu, wywaleniem środka praktycznie ogołoceniem do samego szkieletu. Przy czym stara powłoka nie będzie piaskowana (jak to robi większość zakładów) tylko zrywana. Plus do tego jeszcze sanki silnika będą oczyszczone. Nie wiem jak jeszcze z tym biteksem pod dywanikami.
    A póki co to na razie moja dziewczyna a nie żona tak więc koszty jakieś trzeba ponieść.
    Cena nie wydaje mi się za bardzo wygórowana bo nie oszukujmy się dobre środki konserwujące kosztują. A i jeszcze dostaje gwarancje na 3 lata (mam nadzieje że będzie też obowiązywała jak się rozstanę z moją laską) DD