Dokładnie, Witas zrobił dla siebie jedyne na świecie![]()
Dokładnie, Witas zrobił dla siebie jedyne na świecie![]()
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
autodelta mi to wyglada, a własciwie podróba autodelty bo nie ma kierunku, ale ja bym teo nie zakladal, tyle kasy włozone we wnetrze i mechanike i taki badziew na zewnatrz
Ostatnio edytowane przez cuma_borek ; 25-08-2013 o 20:57
AR 145 1.6 BOXERhttp://www.polskajazda.pl/Samochody/...omeo/145/55431
AR 166 2.4JTDhttp://www.polskajazda.pl/Samochody/...meo/166/119580
AR GTV 2.0TS http://polskajazda.pl/Samochody/Alfa-Romeo/GTV/136384
AR GTV 3.0V6 CUP
oj z autodelta to bym chciał parę gadżetówszperę, przez kompresor po pakiet stylizacyjny (bez spojlera, który moim zdaniem jest słaby), hamulce z APRacinkg też mogły by podejść
![]()
Born to be wild.
to jest ten blotnik . Wygląda na aucie fajnie. Te trzeba odnowic i bedzie ok, a lak nie to przeciez ich nie zaloze
- - - Updated - - -
Gtv prawie zlozone do kupy. Jazda testowa byla. Wyjechalem na 5 min a wrocilem po godzinie. Nic nie trzeszczy i nie stukaten zawias jest fantastyczny. Jezu jak to się teraz prowadzi. To jak bym wsiadł do innego auta. Lekkie kolo zamachowe i to zawieszenie i rogal od ucha do ucha. Wiertara na sterydach. Kocham to auto
![]()
deska Ci nie trzeszczy przy ostrych skrętach? to znaczy, że to już nie Alfa Romeomi wnętrze wydaje dźwięki (szczególnie na torze) świadczące o tym jak ciężką pracę musi wykonać buda aby się nie rozlecieć
![]()
Born to be wild.
deska nie trzeszczy ale niestety po dzisiejszych i wczorajszych zabawach w zakrętach pękł u podstawy ten robiony przedni slupek pod glosniki. Tzn on i tak byl tam bardzo na wcisk jak go zalozylem to wiedzialem, ze delikatne napręzenie i nie wytrzymaw zasadzie to nawet nie bardzo to widać ale rysa przy łączeniu z deską jest co oznacza, ze przy ostrzej branych zakretach delikatnie ale coś pracuje. Nie deska i pozostale elementy nie trzeszczą. To jest dla mnie mega mile zaskoczenie. Teraz to wlasciwie czuje się jak w nowym aucie. Dzisiaj zaparkowałem obok porsche panamery ( w koncu obaj mamy takie same hamulce
i wlasciciel stwierdził, ze mistrzostwo świata. Te przednie fotele robią robote po otwarciu drzwi
jest jeszcze wiele drobiazgów do poprawy, ale to są pierdoły i do zrobienia samemu. Np kołki od podsufitki trzeba pomalować bo teraz nie bardzo do ciemnej podsufitki pasują. Nie wiem co z przednim panelem. Jest ciut teraz za duzy i trzeba go delikatnie oszlifowac ale potem co dalej. Lakierować? Hydrografika? Jakiś kolor? Czy karbon ? Nie wiem moze pogadamy w Poznaniu i cos sie wymyśli aby wsi nie było
![]()
nie masz rozpórki?
i nie rób fuszerki w stylu hydrografiki czy folii
przy tym wnętrzu to nie przystoi
aż się prosi o prawdziwy karbonfajber
Jeszcze parę drobiazgów i będzie git. Szybkie fotki ipadem przed wyjazdem na forzaitalia. Poranne slonce troche mieszazapraszam w Poznaniu
komuś wczoraj przydał sie znaczek alfy z maski. Akurat teraz
![]()