Ja mam troche inna klimatyzacje ale z tego co sobie przypominam to jest kolo czujnika taki wiatraczek i on tez byl chyba zastany i trzebabylo przeczyscic. On powoduje ze temperatura jest bardziej realna bo powietrze oplywajace jest w ruchu.
Ja mam troche inna klimatyzacje ale z tego co sobie przypominam to jest kolo czujnika taki wiatraczek i on tez byl chyba zastany i trzebabylo przeczyscic. On powoduje ze temperatura jest bardziej realna bo powietrze oplywajace jest w ruchu.
Tak wiatraczek jest i on się strasznie brudzi przez co dopływ powietrza do czujnika jest dużo gorszy i klima może wariować. A czy kolega u siebie ma przy pokrętle konkretne temperatury podane???
Wiatraczek wyczyszczony ale niestety nie przyniosło to żadnych zmian.
pozatym nie moge znaleść czyjnika zewnętrznego koledzy może macie jakieś zdjęcia poglądowe gdzie ten czujnik dokładnie się znajduje
Ja Mam dorabiany czujnik w lusterku lewym i kabel biegł do lewego lusterka więc moze sprobowac zdjąć boczek i zobaczyć czy nie ma luźnych kabli ale tez może być w prawym bo widziałem na allegro lusterka prawe z opisem że niby mają czujniki temp. Zrób zdjęcia tego panelu klimy jak to wygląda i zdjęcia lusterek od spodu to coś może sie na kierunkuje w temacie.