1 przymocowuje się takim "grzybkiem" jak dywaniki![]()
1 przymocowuje się takim "grzybkiem" jak dywaniki![]()
A co to właściwie jest na ostatnim zdjęciu? W którym to miejscu?
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
pod numerem 3 to nie jest przypadkiem czujka od alarmu ?
To mniejsze to na pewno czujka... a drugie?
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Może kolega ma dokładane czujniki parkowania a to jest "pikacz" do nich ?
Nr 3 to:
- czujnik ruchu od dokładanego alarmu
- większe to mikrofon zestawu głośnomówiącego
Drugie foto to głośnik od zestawu.
Wysłane z mojego GT-I8190 za pomocą Tapatalk 4
Bravo joboleqTo jest pewnie czujka od alarmu bo takiż posiadam i tego się spodziewałem. To obok to mikrofon a na dole tego samego zdjecia jest 'coś' z diodą mrugającą na czerwono i nie wiem do czego to służy. Jak uruchomić ten zestaw?
Na ostatnim zdjęciu widać drzwi pasażera. To jest ta cześć która przychodzi na 'słupek'? Zdjecie wrzuciło się przez forum poziomo a ma być pionowo.
Do co jest taniego i łatwo dostępnego do odtłuszczania, płyn do naczyń wystarczy?
Co do tego bruxona to on od razu koloruje na czarno czy trzeba później farbę uzyć? NIe ma jakiegoś specyfiku który od razu zabezpieczy, uzupełni i pokoloruje?np jakiś hammerite od razu na rdze
![]()
Ostatnio edytowane przez t0ma5h ; 28-08-2013 o 08:37
Odpowiedz do punktu 1 i 2 http://www.forum.alfaholicy.org/159_...amontowac.html