Aha, ok. U niego to był chyba nowszy rocznik tak więc droższy.
- - - Updated - - -
To masz jeszcze od Tomaza. Tania.
Aha, ok. U niego to był chyba nowszy rocznik tak więc droższy.
- - - Updated - - -
To masz jeszcze od Tomaza. Tania.
a co powiecie o tej moze ktos juz widział http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#c122f6a11b
kure mam dośc daleko tam ... na zdjeciach wyglada dośc dobrze zebym na darmo 400km nie robił
- - - Updated - - -
Marek a od jakiego Tomaza? i która to?
Wygląda ładnie, zadzwoń do człowieka, porozmawiaj z nim. Może uda Ci się go wyczuć czy jest konkretny i trzyma się bliżej prawdy czy też opowiada bajki.
Nooo, zdjęcia bardzo ładne, może być naprawdę dobrze. Ale jak masz robić 400km... poszukaj kogoś na forum z tamtej okolicy, może ktoś podjedzie obejrzeć to cudodobrą flaszką się odwdzięczysz
![]()
Jedyne co mi się nie podoba to brak zdjęć fotela w miejscu w którym lubi pękać. Plastiki malowane pod kolor nadwozia czy tak wychodziła ? Tłumik przerdzewiały a napisane że wymieniony(stare zdjęcia?), do reszty ciężko się przyczepićNo chyba że cena, swojej nigdy bym po takich pieniądzach nie oddał xD
Będę za jakiś czas przejeżdzał przez Kraków i jak nikt z tamtego regionu do tego czasu jej nie sprawdzi to mogę podjechać...
Ostatnio edytowane przez Krispl ; 28-08-2013 o 08:38
zadzwonilem i jest tan kilka rzeczy rozrzad za 20tysiecy do wymiany linka podoszenia klapy ...no i centrany nie działa z pilota czy wszystkie alfy tak maja?
Nie, tylko zepsute hehehehehe
Rozrząd i tak musisz wymienić bo nikt Ci nie da gwarancji że był wymieniany. To jest tzw pakiet startowy. Centralny z pilota zdarza się że pada po tylunastu latach. Dorobienie nowego to kupa siana w aso. Można wstawić uniwersalny kluczyk z pilotem i sterownikiem a kotkę imo przełożyć (robiłem manuala). Linka klapy do wymiany. Tylko czy czasem to nie oznacza że pod maskę nie zajrzysz????![]()