Zobaczymy jak zachowa sie teraz SJS. Moja subiektywną opinia jest taka, że na razie dosc ciężko przyjeli nasze początkowe spostrzeżenia. A o wszystkim im jeszcze nie mówiłem

Ciągle czekam na zdjęcia i wtedy przekaże wszystkie wasze uwagi - dostana to na piśmie.
Jak by nie było, to był pierwszy raz i dopiero sie poznawaliśmy. Oni nas a my ich. Zawsze trzeba się dotrzeć więc jak będą chętni to na wiosne powtórzymy i zmienimy trochę formułę na bardziej typową trackday-ową. Plan jest, mogę się podjąć organizacji takiego eventu ale jak to bywa to będzie wasza decyzja czy się odbędzie, czy nie z powodu braku uczestników.
Generalnie wyciągam wnioski, że w tym roku się podobało ale były żeczy do poprawy. A czy jest ktoś, kto jak ja nie jest zadowolony ?
- - - Updated - - -
co do pętli leśnej to można mete zrobić przy koncu odcinka leśnego a powrót po drodze publicznej w ramach normalnego ruchu drogowego. Każdy po skończonym przejeździe wraca drogą krajową na parking ( na którym i tak się czeka kolejnych przejazdów ). Było to już praktykowane na roznych eventach. Nie trzeba wiec zamykać drogi krajowej i jest to do zrobienia