Dobrze Wujku Dobra RadoArgumentów jest więcej ale to raczej długofalowe działania
Aktualnie większosć z nas wyraziła się o tym pomyśle bardzo pozytywnie. Może tym razem wypali?
Dobrze Wujku Dobra RadoArgumentów jest więcej ale to raczej długofalowe działania
Aktualnie większosć z nas wyraziła się o tym pomyśle bardzo pozytywnie. Może tym razem wypali?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Czyli mamy nie spróbować, bo innym się nie udało... hmm gdyby wszyscy mieli takie podejście do życia, to byśmy nadal w jaskiniach mieszkali albo wszyscy oglądali tylko TVP1 bo ma ogólnopolski zasięg. Dziękujemy za opinię, niekoniecznie weźmiemy ją pod uwagę![]()
Panowie teraz wszyscy weźmiemy głęboki oddech i na spokojnie bez emocji przedyskutujemy i podsumujemy sprawę.
Pierwsza rzecz dotyczy porządku na forum :
Doceniam zdanie moderatorów ( przepraszam pisze z telefonu a w nickach nie jestem obeznany więc użyje samochodňw jakimi jeżdżą ) którzy przez te 7 lat widzieli takie postulaty na pewno parę razy i widzieli jak te strony powstają i upadają, ale z drugiej strony rozumiem też argument zeba i karpia którzy mają chęć spróbować coś nowego i po prostu zbierają opinie w wątku który czytany jest przez dużą ilość użytkowników z łodzi i okolic.
2. Pytanie o założenie nowego pod forum
Tu pytanie kieruje ja do kolegi andrew155 ( chyba jakoś tak przepraszam jak pomyliłem ;p ) czy jest taka możliwość aby założyć takie pod forum zbierające alfaholików z łodzi i okolic. Argumentem za będzie zwiększenie przejrzystości forum gdyż niestety pomocne wątki, jak chociażby gdy z dla kolegi garos szukaliśmy opon w okolicy i były podane z 6 zakładów wulkanizacyjnych, ginie wśród wątkňw z radomia płocka i warszawy. Dałoby to możliwość zebrania wszystkich pomocnych wątków w jedno miejsce, zacieśniło więzi w lokalnej grupie i dałoby szanse sprawdzić się czy pomysł lokalnego klubu wypali bez zakładania nowego forum strony itp.
Mam nadzieje że nie będzie już dochodzić do takiej nazwijmy to gorącej debaty gdyż pamiętajmy że jesteśmy ludźmi których pasja do naszych samochodów ma łączyć a nie dzielić
No tak to czytałem ale chodziło mi o założenie takiego pod forum jak w naszych bellach przedsionek alfisty, czy w bazarze pod forum sprzedam i kupie auto
Zobaczymy ile takich podfor można założyć, pewnie nie jedyni będziecie chcieli mieć takie coś dla swojego rejonu.Chodzi tu o względy techniczne a nie moje widzimisię
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Jaka akcja się z tego robi i jak zawsze górę biorą interesy, Drifter ma racje trzeba na Face Obgadać![]()
[
W najbliższy czwartek(12.09 godz 19:00 Galeria Łódzka) spot, co byście powiedzieli , aby zrobić przejazd do Manufaktury pod Magazyn Bawełny, gdzie spotkają się Zrzeszenie Klasyków Łódzkich, może przyjedzie też Mercedes-Benz Klub Łódź który spotyka się w czwartek.
Wiem ,że to inne marki, nie włoskie, a nasze auta w większości nie zaliczają się jeszcze do klasyków, ale taką rzucam propozycję, co Wy na to ??