Na naszych drogach każde 18" się wyginająnie uważam aby felgi oryginalne były gorsze od ogólnie dostępnych - wręcz przeciwnie.
Na naszych drogach każde 18" się wyginająnie uważam aby felgi oryginalne były gorsze od ogólnie dostępnych - wręcz przeciwnie.
I chyba właśnie wygląd tu robi robotę. Jest głównym kryterium.
I tak najbardziej do naszych przed FL pasują 17" telefony, masz je zresztą Marku u siebiemyślę, że to najlepszy kompromis.
Ja nie wiem jak wogole ktokolwiek jezdzi JTD z obnizonym zawiasem i w dodatku na 18 felgach po naszym pieknym kraju. Sam sie kiedys napalalem na 18 cali póki nie zaczalem jezdzić w dalsze trasy moja 166. Mysle ze 18 jest fajna o ile sie jezdzi wokol komina i zna sie kazda droge jak wlasna kieszen, bo nocny wypad w nieznane na takiej feldze moze sie brzydko skonczyc. Mandziel mnie tez bardzo podobaja sie fabryczne 17 calowe felgi w 166. Jak bym mial siano to chyba bym w tym kierunku szedl. Ewentualnie cos w stylu bbs rs w 17 calach.
[C
Chociaż mogły by być te z większymi otworamilepiej brembo by było widać, a tak to nie mam motywacji pomalować. Ale fakt że trudno coś dopasować nie oryginalnego.
Właśnie. Są zajedwabiste.
- - - Updated - - -
Chętnie przygarnę od kogoś![]()
Kupić to zawsze i każdy może. Ale ja bym się zamienił![]()
hm, muszę zrobić najpierw tył bo mam zaczynający się luz na jednej z tulei tylnego prawego wahacza, a potem pewnie coś innego się znajdziemoże kiedyś... te bbs rs też zacne
![]()
a tak całkowicie po bandzie to gdyby mnie nic nie ograniczało to kupiłbym leon hardiritt bugles 19"
![]()
jeździć na tym u nas to nie da radyale nie przeszkadzało by mi to bo kocham na nią patrzeć nawet jak stoi
.
Ostatnio edytowane przez Mandziel ; 13-09-2013 o 15:05