no i dupa swiatła stopu całkiem zgasły, teraz niema juz ani jednego a miałem chociaż ten na srodku, bezpiecznik jest cały czyli z tego co jest napisane wyżej musze kupic tą zielona skrzyke? ale zrobiłem prowizore hehe
no i dupa swiatła stopu całkiem zgasły, teraz niema juz ani jednego a miałem chociaż ten na srodku, bezpiecznik jest cały czyli z tego co jest napisane wyżej musze kupic tą zielona skrzyke? ale zrobiłem prowizore hehe
Wyślij maila do kolesi, co handlują na Allegro częściami do AR (Szwagry100 i Robcar_2004 mają prawie wszystko), ale zostaw sobie margines do wymiany. Po dzwonach centralki są często spalone -> uderzenie -> przycięcie kabli -> zwarcie. Za używki płaciłem 100-150 zeta.
ale to ja mam kupic tą zieloną skrzynke koło bezpiecznikow a nie komputer?
http://www.moto.allegro.pl/item46593...l_swiatel.html znalazłem takie cos. mam to kupic jak mi swiatla stopu wysiadły
Tak, na rysunku jest centralka połączeń wzajemnych. Z opisu, jaki zamieściłeś można wnioskować, że to właśnie ona padła, ale 100% gwarancji Ci nie dam. Może ktoś inny jeszcze dopisze swoją opcję?
Tylko zanim kupisz, poproś, żeby zaplombowali, aby nie było wtopy jak będzie strzelona.
Każdy zapewnie, że na 100% sprawna, a w praktyce bywa zgoła inaczej.