Witam Panowie i Panie,
Po blisko 10 latach wrocilem do Lubina i nieco blądzę ze swoją zabawką.
Poleccie kogoś kto w Lubinie lub okolicy zajmie się odpowiednio zawieszeniem w AR156. Szykuje mi sie pomału przód do robienia.
Pozdrawiam z czerwonej SW na blaszkach PRA :-)
Jeszcze całkiem niedawno poleciłabym Ci Nowaka, ale troche sie ostatnio rozczarowałam. Z czystym sumieniem polecę jednak Zakład Roberta Stadnika z Chróstnika. Naprawdę rzetelny gość, robimy u niego 3 auta i złego słowa nie powiem. Faktem jest, że trochę woła, ale przestaliśmy oszczędzać na naprawach, bo w ogólnym rozrachunku naprawianie partactwa innych dużo drożej wychodzi. Całkiem niedawno reklamowalismy rozrząd w naszym słynnym ASO, bezskutecznie oczywiście, bo "ONI" zrobili wszystko na tip top. Samo się zepsuło![]()
Spotykamy się jutro?
bosz....jak się ogarnę z pracą to w końcu tez się pojawię na spocietymczasem pozdrawiam !
No witam wszystkich ! I jak tam żyjecie ? Kiedy się spotykamy bo się już chyba normalnie stęskniłem tak mnie dawno nie było![]()
Siwek #797- nadzieja ubogich dzieci ulicy i wiejskich podwórzy, zły sen lanserów i pseudo wymiataczy
ostatnimi czasy ciężko ze spotami, a ja nie będę mógł spotkać się przez najbliższe 2 tygodnie.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
kiedy spocik jakiś? bo tęęsknooo już za Alfistami, czekam na odzew ! pozdrowienia !
Ostatnio edytowane przez patrizia ; 19-11-2013 o 13:48
niestety widziałemale wiem że nosiła się z zakupem AR 159
![]()
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"