do mojego nalalem Millers Motorsport CFS 5w40. nic nie cieknie, nie grzeje sie, auto chodzi jak szwajcarski zegarek. polecam!!!
Motul
Vavoline
Castrol
PENRITE
MILLERS OILS
Selenia
Yacco Lube
Texaco
Total
Mobil
RAVENOL
Shell
Fuchs
Midland
Eurol
Liqui Moly
do mojego nalalem Millers Motorsport CFS 5w40. nic nie cieknie, nie grzeje sie, auto chodzi jak szwajcarski zegarek. polecam!!!
a co myslicie o tym sklepie? ponoc wysylaja oleje prosto z berlina.
http://www.kolegaberlin.pl/
Zobacz sobie to zdjęcie:LINK i porównaj bankę 1l i 4l. Dokładniej przeczytaj aprobatę na jednej i drugiej bańce.
Ostatnio edytowane przez Pablo. ; 21-09-2013 o 15:28
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Od kilku lat leje do samochodów oleje Valvoline, złego słowa nie mogę o ich produktach powiedzieć porównując cenę do jakości. Więc alfę również po zakupie zalałem Valvoline maxlife 10w40.
Witam kolegow. Przyznam się ze dość uważnie sledze temat odnośnie olejow. Interesuje mnie olej o lepkości 10w60 gdyż taki akurat powinien być według instrukcji w moim silniku. Widze ile osob tyle opinii. Duzo osob zachwala Valvoline, Liqui Moly,, natomiast dużo odradza takie oleje jak Castrol czy Selenia. Odkrylem niedawno produkt Mobil1 który nie jest dostępny na polskiej stronie producenta, znajduje się natomiast na angielskiej stronie. http://www.mobil1.co.uk/synthetic-en...fe-10w-60.aspx Miał już może ktoś styczność z tym olejem ? Przyznam ze wcześniejsze moje samochody jezdzily zawsze na oleju Mobil1 i widzalem walki w głowicy zawsze było tam czysto, zadnych osadow, nagarów. w Tej chwili jedze na oleju Castrol i mimo ze nie wygląda to zle zastanawiam się nad zmiana oleju.
już pisałem w tym temacie, że kupuje oleje i nie tylko na www.zmienolej.pl
Moje pytanie czy znacie ten sklep? Oprócz olejów mają filtry MANN i KNACHT i różne płyny eksploatacyjne.
pietek, jak nie znam tego oleju ale na te stronie co podałem możesz dobrać odpowiedni olej Millers'a czy Fuchs a dla takich mam większe zaufanie niż Mobil1.
sorki, taka reklama wyszla troche:]