Witam, od wczoraj mam problem z centralnym zamkiem. A mianowicie mam kluczyk scyzoryk i tak. Otworzylem normalnie auto po czym wsiadlem i jakby zamknal i otowrzyl sie pare razy, otowrzylem drzwi, otowrzyl sie no i klopot. Zamykanie z kluczyka przyciskiem nie dziala (bagaznik otwiera normalnie), bateria w kluczyku nowa (probujac drugim kluczykiem jest to samo). I teraz tak jak probuje zamknac samochod kluczykiem (poprzez wlozenie w bebenek) to zamyka tylko drzwi od kierowcy. Natomiast jezeli pozamykam od srodka wszystkie drzwi i wyjde zamkne od kierowcy, po czym chce otowrzyc to otwieraja sie wszystkie (czyli bezpiecznik ok) ale zaraz zamykaja, i tak w kolko. Musze otowrzyc i szybko otworzyc drzwi wtedy zamek centralny pare razy otworzy sie i zamknie i zostaje w koncu otwarty. Ale zeby zamknac to tak jak pisalem musze od srodka pozamykac bo inaczej nie dziala. Teraz pytanie co to moze byc? Bezpiecznik raczej ok, bo centralny sam w sobie dziala (zerkalem w skrzynke bezpiecznikow i spalonego nie widzialem). Przekaznik? Jezeli tak to gdzie go znalezc?
Z gory dziekuje za pomoc i przepraszam, ze bez polskich znakow ale w pracy jestem a tu tylko internet na telefonie mam.