Witam !
Odświeżam temat ponieważ planuję zakup Delty III(wiem wiem, to nie Ar ale dusza bratnia...

).
Moja ulubienica Lybra już dawno zmieniła właściciela a bez samochodu czuję się jak bez nogi,jak by nie służbowe ducato i lanos mojej Oli to byłbym w kiepskiej sytuacji...
Moim celem na początku była śliczna 159-tka lecz tylko w wersji 1.9 16v 150 KM i TYLKO w sedanie , inne wersje nie wchodziły w grę.
Minęło już 4 miesiące i w moim budżecie nie znalazłem żadnego godnego polecenia egzemplarza a to co jest na allegro to w dużej części żart z kupującego... :x
Postanowiłem więc że wrócę na łono Lancii.
Byłem już oglądać jeden egzemplarz lecz okazało się że turbina pluje olejem po osłonach termicznych a przebieg 135 Kkm był rzeczywiście 180Kkm przy zużyciu kabiny wyglądającym na 220 Kkm... :|
Teraz mam na oku sztukę z Radomia...
Nie będę oceniał auta po miejscu w którym jest sprzedawane czy jest to Radom czy Płock. :roll:
Wielką prośbą z mojej strony było by sprawdzenie wstępne tego auta osobiście przez kogoś kto jest na miejscu i mogły ten egzemplarz oglądnąć.
Nie chodzi mi o komputery,bajery i lasery

ale ogólne rzucenie okiem czy warto jechać z dalsza na jej dokładniejsze oględziny.
Jeśli znalazł by się ktoś z duszą ginącego w obecnych czasach dobrego samarytanina to proszę o info .
Pozdrawiam !
Link do aukcji:
http://otomoto.pl/lancia-delta-pelne...C30804355.html