Ups

aż moderator interweniował. Więc jeżeli ktoś poczuł się urażony to przepraszam nie miałem zamiaru nikogo urazić bądz zdenerwować. Mnie osobiście nawet handlarze nie przeszkadzają, szczególnie jak dobry rabat mogą dać

.
Po pierwsze foty:
Załącznik 110628Załącznik 110629
Po drugie film:
Co do filmu muszę zdobyć jakieś godne narzędzie do nakręcenia, całkiem nieźle nakręcony film jest na oficjalnej stronie dystrybutora
.
Na filmie tym widać problem podwójnego klikania około 6:45
Do wawraf : dzwięk wydaje mi się lepszy, napewno słychać więcej szczegółów, jest głośniej

.
Do strony1984: Jeszce raz sorry jeżeli poczułeś się urażony. Ta gałka nie była jakoś zmasakrowana ale jest ona taka "Piano Black" więc wszystko na niej widać, przyciski menu i navi dla mnie kiepskie. U mnie mikrofon nad lusterkiem mimio iz wedługi instrukcji to twoja lokalizacja jest poprawna, zmienie zobaczę czy będzie lepiej. Sprawa podwójnego kliknięcia przedstawia link do filmu można tam zobaczyć o co mi chodziło. GMSa 6501 można zobaczyć na zdjęciach u jednego ze sprzedawców internetowych, nie chce go tu reklamować wystarczy w google wpisać "GMS 6501" firma na B. Sam dystrybutor sprzedaje akcesoria do tego modelu, również w oficjalnych instrukcjach obsługi jest do niego odniesienie.