Doradzam zakupić oryginał...
ok dzięki za wszystko
powoli w takim razie zaczynam naprawy
- - - Updated - - -
jako że jestem laikiem od Alfy2 pytania w związku z moim nieszczęsnym przepływomierzem
1. http://allegro.pl/przeplywomierz-pow...530526990.html - czy ten może być?
2. jak zdjąć zapinki tak by nie pokaleczyć siebie i nie gimnastykować
dziękuję
- - - Updated - - -
w sensie czy boscha mogę traktować jako oryginał![]()
ok, proszę Zaviaseq gdzie kupićto kupię i ryzykować nie będę
dzięki odnośnie zapinek![]()
Tak jak zaviaseq pisze, kupisz tanizne pojezdzisz z rok może mniej i bedziesz musiał i tak kupić oryginał, znam z własnego doświadcznia, szkoda się z tym pier**ić. I tak nie zaoszczędzisz na tym bo się nie da, tylko oryginał Cię poratuje.
ja smigalem dwa lata na przeplywce za 100 zł w mojej dawnej 1.8 ts i nie bylo problemu..
Panowie wszycho jest jasne, nr który podał Zaviaseq znalazłemkoszt to 120pln + przesyłka, jeszcze na dniach podjadę do Legionowa do sklepu z gratami może nie będę musiał do przesyłki dorzucać
no i zapytam się o żaróweczki do panelu przy okazji
drzwi mi zaczęły dziwnie chodzić luźno, ale to jutro zrobię zdjęcie i podeślę
pzdr i dzięki wszystkim za bardzo przydatne rady.
skorzystam bo wiem że za śmieci nie ma co płacić nawet jak jest 50% taniej![]()
WitamPanowie w zeszłym roku doprowadziłem Bellę do stanu użytku całkiem przyjemnego, dziś natomiast padła mi przepływka, oczywiście wcześniej zakupiona była oryginalna boscha. mam ją około 8 miesięcy - co z nią dalej to wiem - zdejmuję ją na gwarancji lub odpowiedzialności sprzedawcy za towar.
Powiedzcie mi tylko jedną rzecz: czy mogę jeździć z odpiętą przepływką? i jakie są tego skutki - idą święta i przydałoby się jeździć normalnie bez mułków
z góry dzięki
Wesołych Świąt wszem![]()
ok, odpiąłem pojeździłem i gaśnie co chwila, daje radę na wysokich obrotach, ale na niskich nie bangla
czy może być coś w mojej alfie co knoci przepływkę? bo nie rozumiem jakim cudem nówka sztuka boscha padła![]()