W związku z tym,że ludzie na tym forum działają 10 razy szybciej niż ASO mam do WAS prośbę. Potrzebuję nr.katalogowy alufelg ze zdjęć poniżej. Dzięki z góry!!
W związku z tym,że ludzie na tym forum działają 10 razy szybciej niż ASO mam do WAS prośbę. Potrzebuję nr.katalogowy alufelg ze zdjęć poniżej. Dzięki z góry!!
Ostatnio edytowane przez losdamianos ; 15-10-2013 o 19:37
"Gdyby porównać światowe marki do ciała człowieka to Toyota byłaby mózgiem , Aston Martin twarzą , Cadillac brzuchem a ALFA ROMEO sercem i duszą"
Jeremy Clarkson TOP GEAR 11/4
Fotka nr 4 zdecydowanie
"Gdyby porównać światowe marki do ciała człowieka to Toyota byłaby mózgiem , Aston Martin twarzą , Cadillac brzuchem a ALFA ROMEO sercem i duszą"
2 chyba misiu7911 będzie znał nr
bo sam poszukuje jednej lub dwóch takich więc pewnie mu brakuje do kompletu
cwaniaczek : http://allegro.pl/kupie-felge-18-cal...629208112.html
Wszystkie fotki już są okej
Podobna nawet bardzo ale pewności nie ma niestety. Ale dzięki bocian bo już jest jakiś punkt zaczepienia
Bingo! Bocian wiszę Ci piwo! Dzięki!!
mam takie w garazu wiec jutro sprawdzei dlaczego cwaniaczek?mam 3szt i szykam czwartej
![]()