Chętnie bym tam pojechał, ale najpóźniej przyjmą o 14:30, co jest niewykonalne bo pracuje do 16, sprzedający tez. Pozostaje mi szukam warsztatu który przyjmie po 16:30
Chętnie bym tam pojechał, ale najpóźniej przyjmą o 14:30, co jest niewykonalne bo pracuje do 16, sprzedający tez. Pozostaje mi szukam warsztatu który przyjmie po 16:30
Może udać się tam w sobotę?
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Soboty mam zajęte i jestem w innym mieście. Bede jakoś kombinowal, zeby sie wyrobić do ASO.
Potwierdzam,u Darka serwisuje swoją 156 i Cromę.Jest bardzo kontaktowy i wie co mówi i robi.Robili tam też swoje autka moi znajomi BMW,Fiat i też są zadowoleni.
Co ważne ogarnia mechanikę , blacharkę i lakier.Dla mnie to zbawienie.Bo nie muszę się bujać po całej Wa-wie i powiecie z każdą pierdołą.
Rowniez polecam Darka, swoj chlopdoradzi, naprawi, zorganizuje czesci w najlepszej cenie. Ogarnia elektronike, mechanike i blacharke. Wachlarz uslug najszerszy w okolicy. Odkad go poznalem swoja GT zabieralem tylko do niego.. aktualne autko rowniez.
Czy ktoś z Was ma doświadczenia z kreatormocy.pl?
Witam, Jeżeli mogę polecić, to z czystym sumieniem polecam: www.pablogarage.pl Referencji tej firmie wystawiać już chyba nie trzeba, bo zanim umówiłem się i oddałem auto do warsztatu, to na tym forum przeczytałem dużo dobrego o PABLOGARAGE. w rzeczywistości mogę z radością potwierdzić, że ten warsztat, to profesjonalna obsługa klienta i rzetelna naprawa auta. Części, których używa Pan Paweł, to albo oryginały albo zamienniki (jeżeli ktoś zainteresowany), serwis w pełni wykonany. Wykonanie usługi opisane na życzenie, z ważnym dokumentem zapłaty. Jeżeli chodzi o ceny, to warsztat jest bardzo konkurencyjny do innych. Na placu i na podnośnikach było chyba z 10 Alfa Romeo. Polecam!
Ja jeszcze raz polecam serwis Darka (użytk. Ghostrider) w Rembertowie koło Tarczyna. Właśnie odebrałem moją GT po wymianie przegubu i dolotu na kwasówkę, auto śmiga jak talala
Sent from my iPhone 4S
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
W poniedziałek,miła dziewczyna lekko przytarła tylni błotnik w mojej 156.Darek od ręki,jakimś czarodziejskim mazidłem,załatwił problem.
Duży szacun!