Kolego gdzie wchodzą te dwa przewody zaznaczone na żółto wychodzące z puszki podciśnienia ?
Kolego gdzie wchodzą te dwa przewody zaznaczone na żółto wychodzące z puszki podciśnienia ?
Lybra 1,9 JTD
Diagnostyka OBD ll KKL Zachodniopomorskie na maila
A czemu ma niby kopcić ? Wręcz przeciwnie.
Czemu ma się zmienić spalanie ?
Na dole obrotów powinno być wyczuwalnie lepiej.
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Posiadam 2.4 JTD CF3 150 KM i przy zaślepieniu wymagana była interwencja w wyłączenie w kompie EGR ,taki zabieg zrobił mi profesjonalnie Dominik z Dębicy ,forumowicz klubu Lanci.Człowiek zna się na rzeczy i naprawdę polecam Go każdemu kto ma jakikolwiek problem ze swoim JTD pozdrawiam
Mam pytanie czy jeżeli wszytko działa ok rozważać opcje zaślepienia EGR czy zostawić tak jak jest?
W twoim silniku nie musisz płacić za wyłączenie programowe, więc zaślep sobie. Kolektor nie będzie się brudził.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Sama zaślepka wystarczy.
Witam, panowie mam Alfa 147 1.9JTDm 8v 2006 rocznik i mam problem z EGR-em, poczytalem troche na forum ale zdania sa podzielone, czy mozna u mnie calkowicie zaslepic a pozniej w sofcie usunac go czy lepiej dac zaslepke z dziurkami?? Prosze o pomoc