Dawno tu nie zaglądałem i od razu mam problem ze 147 2.0TS 2000r mianowicie nabyłem ja na zasadzie zamiany przelatałem jeden dzień i było ok a dziś podczas jazdy z prędkością 60km/h wyrzuciło mi jakby bieg i tylko się świecił na wyświetlaczu cały czas i nic nie dało się zrobić wogole skrzynia nie reagowała a jak zgasiłem auto to nie chciał odpalić tzn nawet rozrusznik jak by prąd nie dochodził ale nic nie przygasało żadne inne kontrolki błędów sie nie zapaliły dodam jeszcze ze przy tym tez na postoju coś zgrzytnęło co raz na wyłączonym silniku już po odlaczniu masy i podlaczniu dalej można bylo jechać ale po kilku km znów to samo na 5 zaczął migać na wyświetlaczu bieg i znów ta sama operacja i powrót do domu dodam ze chyba były właściciel wyciągnął akumulator bo jest jakiś mniejszy(jak mam zapalone auto włączone światła i radio i włączę awaryjne to lampka w podświetleniu środka auta przygasa) założony dodam ze rano normalnie odpala może być to wina akumulatora mniejszego?? po otwarciu drzwi przez jakieś 6-9 sekund słychać pompe pomoze ktos albo naprowadzi na trop co może byc z nia plyn z zbiorniczku na maxa??![]()