Zaślepienie pełne + wyłączenie programowe.
Zaślepienie pełne + wyłączenie programowe.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Witam. Czy mogę bezkarnie zaślepić egr w AR 156 1.9jtd 16v z 2004 roku? Jaki rodzaj zaślepki zastosować?
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
A serio?
To jest 108 stron z odpowiedzią.
Da się.
Panowie mam takie pytanie, odkąd kupiłem alfę (ponad 2 lata), na kompie wyświetla mi standardowy błąd p404- brak sygnału EGR itd. wchodzę w parametry i otwarcie zaworu EGR stoi na 1% ciągle czy to pod czas jazdy czy na jałowym w związku z tym mam pytanie czy zaślepiać ten EGR całkowicie czy nie ma sensu bo i tak jest zamknięty chyba, że komp widzi jako zamknięty ale w rzeczywistości jest na odwrótDodam, że kiedyś to dokładnie czyściłem i wydawało mi się ,że wszystko tam chodzi cacy z resztą nie był wcale mocno brudny, wtyczkę również sprawdziłem. Silnik to 2.4 jtd 150KM .