Kurde, ale jakby nie patrzeć - moja na seryjnym zawieszeniu obecnie, a stoi niżej
też na basenie byleś ?"
147 powodów do zadowolenia
Hey...
nie... byłem z kolegami właściwie na spotkaniu kierowników gdzieś koło Opola... autko zostawiłem przy basenie bo to jedno z nielicznych miejsc jakie znam w Chojnowie...
Hm.. no troszku niżej siedzi twoja czerwona... ja przy mojej nic nie grzebałem; nie wiem czemu jest lekko wyższa... a może moja to crossover? heh ...
Pozdr
a widzisz kurde, to dlatego gość z którym Cie pomyliłem się tak dziwnie patrzył jak mu wypaliłem cześćhahah
ciekawi mnie czemu ona tak nisko siedzi - chyba ze to kwestia opon![]()
147 powodów do zadowolenia
dziś we Wro na skrzyżowaniu Gubińskiej ze Strzegomską widziana zielona 164 na DJ. znajoma Alfa,bo kilka razy widziałem ja już w Jeleniej Górze. Kasza to nie byłes Ty albo ktoś z rodziny? podejrzewam ,ze tak... w kazdym badź razie pomachane odmachane.pozdr. raz jeszcze
tak to moja alfa ale juz nie moja. dzis ja kupil kolega darek z forum
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest
To ja
próbowałem ci uzmysłowić że nie masz zapalonych świateł ale i jednocześnie pomachać
Pozdrawiam
Prywatna Praktyka Naprawy i Obsługi Alfa Romeo
JTD,TWIN SPARK,V6
Miernik grubości lakieru Fe/Al
Naprawa wariatora faz
Naprawy główne i bieżące,diagnostyka
Informacje i możliwości-PW
myjka ultradzwiękowa-wtryski PB oraz drobna elektronika
EGR,DPF OFF Klapy Wirowe CHIP JTD
Diagnostyka Uszczelki Głowicy TEST na zawartość CO2 w płynie
Naprawa świec TS bez ściągania Głowicy i urwanych mostków-HELICOIL
Naprawa Turbo
http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...gi_bedzin.html
KUPIĘ WARIATOR 50zł plus przesyłka za sztuke płace-OFERTY PW
nie mam ładowania(alternator padł)a autem potrzebowałem pojechać dlatego muszę do poniedziałku jeździć po mieście bez swiateł tzn.przeważnie wyłączam jak stoje na czerwonym albo w korku. wiem,ze źle ale nic nie poradzęPrzy okazji na Zernikach stoi zielona Gtv na ramkach forumowych...kurde albo to Spider już sie pogubiłem. ktoś z forum czy auto przejete z ramkami?