Co do zwycięzców - jeśli chodzi o ceramizery to odkąd przejąłem sklep to ja je teraz wysyłam ale szczerze nie kontroluje tego kto w danym miesiącu wygrał i komu mam wysłać bo już za dużo rzeczy mam do kontroli na tym forum. Do tej pory przypomniała mi sie jedna osoba, która wygrała dany miesiąc i ceramizer zostanie do niej wysłany. Podobno są jeszcze jakieś nagrody pieniężne do zrealizowania w sklepie z częściami ale z tym to już nie do mnie.
Co do kalendarza to osobiście też byłem i jestem zwolennikiem tego by to zwycięskie zdjęcia się w nim znalazły, tak było jak robiłem 1 turę 3 lata temu, potem przejął to Bobryt i chwała mu za to bo gdyby nie on to kalendarzy by nie było w ogóle. Fakt że w tegorocznej edycji zmienił on zasady ale trzeba mu oddać że tegoroczny kalendarz - sam w sobie - zapowiada się świetnie. A to że nie wszystkie zdjęcia są zwycięskie to już inna sprawa, przestrzegałem go przed tym że ludzie będą się tego czepiać![]()
Trzeba jednak wziąć też poprawkę na to że czasem zwycięskie zdjęcie jest w zbyt małej jakości / rozdzielczości by nadawało sie do druku, potem okazuje się że autor lepszego nie ma i pojawia się problem.