No raczej niestety nie bo w umowie gwarancyjnej zastrzegli sobie, że nie płacą za wymontowanie/zamontowanie.
No raczej niestety nie bo w umowie gwarancyjnej zastrzegli sobie, że nie płacą za wymontowanie/zamontowanie.
Kiedyś miałem problem z maglem, który był regenerowany trzy razy (w ciągu dwóch miesięcy) i wreszcie zakończyło się zwrotem kasy. Za każdym razem magiel szedł na gwarancji wymontowany z auta. Po tamtej przygodzie każdemu odradzam regenerację w tego typu warsztatach. Wtedy zakupiłem fabrycznie regenerowany w fiacie i był spokój
Panowie nie uwierzycie jakie przeboje są z tym maglem, auto stoi na podnośniku już prawie 1,5 tygodnia, dziś magiel przyszedł z reklamacji, mechanik wszystko założył, ruszył autem i "wywaliło" cały uszczelniacz z prawej strony - cały warsztat w oleju... . Co za spece z serwisprzekładni.com ,ciekło z lewej strony to zrobili lewą, przy okazji powodując że wywaliło uszczelnienie z prawej strony - ja pieprze. I żeby było śmieszniej auto było już całe zrobione tzn. zbierzność itp. Normalnie ręce opadają jak coś takiego może się stać, podobno te spece wszystko sprawdziły i było ok. Normalnie nie wiem co robić, czy żądać od nich zwrotu kasy czy co?. Aż ręce opadają - bella znów uziemiona na 2 tygodnie...
Przy okazji w ASO masz gwarancje na całość (materiał + robocizna) i jak zacznie cieknąć to nic cię nie interesuje, odstawiasz auto i odbierasz po naprawie.
PS
Choć ostatnio jak szukałem AR 147 to właścicielka przez telefon powiedziała mi, że absolutnie nie serwisuje w ASO bo serwis autoryzowany FIAT jest okropnie drogi...
Tzn. po ile chodzi taka regenerowana w ASO ?.
zakup w ASiO to jedno a wymiana drugie choć masz rację wtedy wszystko w komplecie, ale za wyższą cenę i może coś popsują przy okazji
- - - Updated - - -
zadzwoń i zapytajmoże trafisz na zalegającą w magazynie i cena będzie bardzo atrakcyjna. Dla mnie mechanik ściągał wtedy przekładnię ze Śląska do Wawy bo akurat była na półce
A ty ile płaciłeś za tą usługę i magiel łącznie w ASO ?.