Ostatnio edytowane przez Belfer ; 09-11-2013 o 23:00
[QUOTE=Belfer;1294383]To jest pakiet Ti. Nawet po VIN'ie wychodzi taka wersja...
[/QUOTE
Widzialem calkiem sporo TI,w roznych wariantach,wlacznie z najnowszymi wychodzacymi od 2010,w zupelnie innych skorach,nawet dwukolorowych...ale takie wrecz standartowe rzeczy jak czerwone ramki wokol zegarow miala kazda.Bez roznicy diesel czy benzyna.No chyba ze ktos konfigurowal indywidualny pakiet....Zreszta po ostatnim lifcie wiele elementow z TI trafilo do biedniejszych wersji,a najczesciej kierownica.
A i tak najtrudniej trafic TI z takim wnetrzem...pakiet carbon,z samego konca produkcji.
Ostatnio edytowane przez BURATINO ; 09-11-2013 o 23:20
Mi do tej pory udalo sie zobaczyc zaledwie 1 sztuke,a i to byla jakiegos urzedasa z Fiata
- - - Updated - - -
Jak sie tak przyjrzec ogloszeniom na Mobile 2011-2012 to wyglada na to ze Alfa pozbywala sie stanow magazynowych i calkiem luzno konfigurowala swoje auto,dawala wiecej za mniej...
- - - Updated - - -
suchen.mobile.de/auto-inserat/alfa-romeo-alfa-159-159-2-0-jtdm-16v-dpf-turisimo-ti-sport-böblingen/174986228.html?lang=de&pageNumber=2
Tu nowka sztuka z pakietem TI
W tym ostatnim pakiecie zmienili ksztalt podstopnicy.
Tak, dodatki takie jak srebrne nakładki, relingi, navi, karbon, felgi 18 lub 19 i duzo innych należały do dodatkowego opcjonalnego wyposażenia. Można było nawet zamówić skórzaną deskę rozdzielczą.
Każda Ti powinna mieć obniżone zawieszenie, progi, kierownicę, skórzane siedzenia i czarne wnętrze.
Mam konfiguator z odznaczonymi opcjami, które miała moja w momencie zamawiania. (dotyczy doku 2009, może poźniej coś Makaronki pozmieniały tak jak piszecie)
Blue....
"Life is racing, everything else is just waiting" - Steve McQueen