witma.chce podpiac tube basowa bo seryjnego radia z mp3 w 147 lift. jak sie do tego zabrac? jakie kable kupic i jak to wszystko podlaczyc? prosze o pomoc bo w innych dzialach milcza...
witma.chce podpiac tube basowa bo seryjnego radia z mp3 w 147 lift. jak sie do tego zabrac? jakie kable kupic i jak to wszystko podlaczyc? prosze o pomoc bo w innych dzialach milcza...
Jest na to sposob ale dosc skomplkowany ale idzie to zrobic :-)
duzo mi dala Twoja odpowiedz![]()
Musisz wyjąc radio zrobic foto tylu i wszystko ci napisze bo nie bardzo kojarzę jakie sa tam wyjścia
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
tam sa tylko wyjscia na kostki ISO. kupilem konwenter z ISO do chinch i podobno wystarczy podpiac sie pod glosnik z tyłu i pojdzie
Zamiast tuby polecam ci wygłuszyć przód i wstawić lepsze głośniki np Morel tempo 6, audio system mx165plus, dls r6a. Sama tuba pod radiem o ile nie będzie aktywna zagra słabo, bedzie charczeć. Zajmij się najpierw przodem a na pewno będziesz zadowolony. Najlepiej w kolejności: wytlumienie, głośniki, radio np Alpine CDA, wzmacniacz, subwoofer.
Kolego nie mieszaj mu w głowie ja mam u siebie dwa wzmacniacze i skrzynkę i gra rewelka oczywiście wymienione głośniki ale nie musi ładować tyle kasy odrazu w audio jak chce moze mieć sam sub i odrazu zagra lepiej a drzwi i radio wymieni z czasem
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Nie próbuj, jak ktoś będzie chciał audio a nie łupankę to to ogarnie prędzej czy później![]()
Na forum rządzi podejście takie jak to:
I za bardzo nic z tym nie zrobiszKolego nie mieszaj mu w głowie ja mam u siebie dwa wzmacniacze i skrzynkę i gra rewelka oczywiście wymienione głośniki ale nie musi ładować tyle kasy odrazu w audio jak chce moze mieć sam sub i odrazu zagra lepiej a drzwi i radio wymieni z czasem![]()
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."