Jeśli,jeszcze można.To i ja się piszę szt.1
Jeśli,jeszcze można.To i ja się piszę szt.1
jak tam sprawa z kalendarzami ? kiedy odbiór ?
Na glownym Bobryt napisal ze kalendarze beda wysylane 1 grudnia, więc jeszcze troche czasu.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Informuję, że kalendarze już są u mnie. Proszę o informacje o preferowanym sposobie i dniu odbioru. Jestem w Warszawie do 21.12, potem od 30.12.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Ja bym odebrał po weekendzie gdzieśkolwiek w Wawie (im bliżej centrum tym lepiej)
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
To może spotkajmy się w niedzielę pod narodowym.Przy okazji zainicjujemy jakiś mały spocik![]()
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Ok, można pomyśleć, tylko nie wieczorem, bo wtedy już zdeczka piz....![]()
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Może zamiast narodowego zlot w Macu jakimś?![]()