Temat: Oficjalne spotkania klubu Alfaholicy na Śląsku (nieprzerwanie od 2010!) Zapraszamy!

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

zabawek po córce to mam pełno
    ale zaufania do cwaniaczków z tych "czwartków" to o wiele mniej ...
    i dla tego jednak zdecydowanie popieram rzeczy a nie $$

- - - Updated - - -

Cytat Napisał kamillll Zobacz post
    ty sie wszystkiego musisz czepic? forumowy macierewicz?
    ale , że Ty taki paragrafowy nie zapytałeś jeszcze czy mają jakieś pozwolenia na publiczne zbiórki pieniędzy itp ????
    tu się dziwię :-)

ja mam prawo zapytać
    cała reszta ma prawo mieć to we dooopie
    i tyle

Użytkownik Romeo Avatar Pfourul
    Mieszka w
    Katowice, śląskie, Poland
    Auto
    156 2.5 V6 R(etarded)-System

Domyślnie

Jeżeli masz problem do tych cwaniaczków czwartkowych, zbiórkę też organizują zagłebiacy ze strefy M1 ;d
    Co do pozwolenia to teraz trwa dyskusja jak się do tego zabrać by było to mniej więcej legalne ;/ bo z załatwieniem pozwolenia nie jest tak łatwo

<< Like it!

>2000
    o.O

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Czytaj uwaznie
    Czy ja wspomnialem cokolwiek o jakims moim problemie?
    Czy ja wspomnialem cokolwiek o pochodzeniu czy miejscu zamieszkania cwaniaczkow?

Dalsza dyskusja zbedna chyba...

P.S.
    Pamietasz kto ostatnio zbieral kase? ...
    Ostatnio edytowane przez bocian ; 19-11-2013 o 15:45

Użytkownik Znawca Avatar Izane
    Mieszka w
    Mysłowice- Śląskie
    Auto
    Alfa 159 1.9JTDm, MiTo 1.4 155KM Były: Alfa Romeo Giulietta QV TCT,Alfa Romeo 156 2.4JTD

Domyślnie

Dobra, żebyście się nie spierali tutaj to słyszałem, że:

Ta Pani z obrazka poniżej:
    Załącznik 114500
    Będzie to zbierać, po czym przekaże temu Panu z obrazka poniżej:
    Załącznik 114501
    A ten Pan już ostatecznie przekaże to tym co potrzebują.

Nie dziękujcie za info
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KM
    Alfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KM
    Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16

Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack

"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"

Użytkownik Romeo Avatar Pfourul
    Mieszka w
    Katowice, śląskie, Poland
    Auto
    156 2.5 V6 R(etarded)-System

Domyślnie

Obiecaliśmy info niebawem tak więc słowa dotrzymujemy. Lecimy z tym bo czasu mało...

Z inicjatywy Waszej i Naszej, przy zwierzchnictwie prawnie działającej organizacji pożytku publicznego jakim jest DĄBROWSKI KLUB TUNINGOWY oraz przy współudziale ludzi z M1 Zabrze Strefa,Czwartkowe Ćwiartkii, Zagłębie Strefa M1oraz grupy SILESIA RACING startujemy z akcją mającą na celu podnieść byt w okolicznych domach dziecka i placówkach tego wymagających.

Jak dobrze zapewne wiecie, zbliżają się symboliczne daty 6 grudnia oraz Święta Bożego Narodzenia, w związku z tym, chcielibyśmy prosić Was o wsparcie w zrealizowaniu celu jaki sobie wyznaczyliśmy w postaci zgromadzenia jak największej ilości zabawek, artykułów szkolnych i higienicznych, żywności i słodyczy, ubrań, książek, funduszy oraz innych potrzebnych rzeczy, które będziemy mogli przekazać placówkom i instytucjom którego tego potrzebują a niestety nie dostają.

Na każdym oficjalnym spocie ( czwartek/sobota/niedziela ) i przy większych inicjatywach, o których będziemy informować, będą samochody z pudełkami przy których będziecie mogli pozostawić zebrane rzeczy oraz ludzie ze skarbonkami na Wasze drobne wsparcie.

Względem wspomnianych instytucji, jakim chcemy sprawić niespodziankę, jesteśmy w trakcie rozmów z paroma, by ustalić które i w jakim stopniu czego potrzebują. Informacja o najbardziej potrzebujących zatem pojawi się tutaj niebawem.

Z akcją startujemy już od najbliższego spotu na Czwartkowe Ćwiartki, czyli 21 listopada.

O każdych postępach, miejscach gdzie aktualnie będziemy, dodatkowych inicjatywach, nawiązanych współpracach będziemy informować na bieżąco!

Także.... DO DZIEŁA!

<< Like it!

>2000
    o.O

Użytkownik Romeo Avatar ramzesss3
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Auto
    alfa romeo 156 1.9 JTD + włoski skuter ferro :)

Domyślnie

strefa zaglebie gdzie dokladnie bo niezabadzo kojarze czy to pod M1 czeladz czy to jest inne miejsce ??
    Ostatnio edytowane przez ramzesss3 ; 21-11-2013 o 19:46

Użytkownik Maniak resoraków Avatar hitman047
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Bella 156 2.0 TS Niebieska piękność :) - kiedyś. Obecnie -> Alfa Romeo Stelvio 2.0 280 KM

Domyślnie

Ja jestem naprawdę pozytywnie nastawiony na takie akcje, ale jednak w tym wypadku rozumiem Bociana - zbierać kasę łatwo, a nie jest to zbierane przez żadną organizację tylko tak ot sobie, a kto to potem przepierniczy to niewiadomo - tak wiem, zaraz ktoś powie "nie chcesz dawać kasy to nie komentuj" , ale po to jest chyba forum żeby wyrazić swoją opinię na dany temat, prawda?
    Bo szkoda by było żeby wyszło potem tak jak z wielką orkiestrą pana jąkały, który ponad połowę kasy jako organizacja przepiernicza a reszta z wielkim szumem idzie na sprzęt, na którym potem jeszcze szpitale sobie dorabiają lewą kasę a pan donaldzik się cieszy bo go wyręczają z kupna sprzętu za państwowe pieniądze. Sorki, koniec OFT musiałem wyrazić swoją opinię

Użytkownik Alfa i Omega Avatar kamillll
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Auto
    159 1.9 16v 177HP@402nm by @sdero

Domyślnie

Cytat Napisał hitman047 Zobacz post
    Bo szkoda by było żeby wyszło potem tak jak z wielką orkiestrą pana jąkały, który ponad połowę kasy jako organizacja przepiernicza a reszta z wielkim szumem idzie na sprzęt, na którym potem jeszcze szpitale sobie dorabiają lewą kasę a pan donaldzik się cieszy bo go wyręczają z kupna sprzętu za państwowe pieniądze. Sorki, koniec OFT musiałem wyrazić swoją opinię

hitman fajny chlop jestes dlatego postawie tylko (...) bo inaczej musialbym Cie obrazic...jak mniemam, nie wrzucasz na wosp, wiec co Ci do tego? Masz jakies ale? Powinienes zglosic odpowiednim sluzbom skoro wiesz o walkach, jesli nie to daj sobie na luz zanim kolejny raz napiszesz cos takiego...

Użytkownik Maniak resoraków Avatar hitman047
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Bella 156 2.0 TS Niebieska piękność :) - kiedyś. Obecnie -> Alfa Romeo Stelvio 2.0 280 KM

Domyślnie

Kamill, ale mam prawo chyba mieć swoje zdanie na ten temat? Ale lepiej nie poruszajmy już tematu wosp itp. bo to temat jak studnia bez dna - jest bez końca

Użytkownik Maniak resoraków Avatar micorl
    Mieszka w
    Siewierz/Mierzęcice
    Auto
    147 FL JTDM 16v TI Q2 - była,159SW JTDM 16v TI - była,A147 FL 1.6 T.S, Giulietta JTDM 2.0

Domyślnie

Cytat Napisał hitman047 Zobacz post
    Bo szkoda by było żeby wyszło potem tak jak z wielką orkiestrą pana jąkały, który ponad połowę kasy jako organizacja przepiernicza a reszta z wielkim szumem idzie na sprzęt
    Skoro można wyrazić swoje zdanie to i ja to zrobię...Jesteś chłopie beznadziejny myśląc tak o WOSP!!!Pisząc to, co piszesz powinieneś mieć na to dowody inaczej Pan, jak go nazwałeś Jąkała może odebrać to jako pomówienie i jąkać wtedy zaczniesz się Ty! Cała Twoja historia jest wyssana z dupy (bo nie z palca) i nawet gdyby okazała się prawdą to i tak przy takim "wale" ten Jąkała zrobił więcej dla potrzebujących niż niejeden o "nieskazitelnej" opinii. To jest właśnie mentalność Polaka...zrobisz coś dobrego dla innych to od razu jesteś podejrzewany, że przy okazji robisz na tym wał...Idąc dalej takim tokiem myślenia nie róbmy nic co może okazać się pomocne drugiemu i miejmy wszystko i wszystkich głęboko w dupie i dbajmy tylko o swój własny interes...