WOŚP jest organizacją pożytku publicznego - pierwsze poczytaj z czym się to wiąże i jakie przepisy ich dotyczą a później wypisuj brednie o wałkach... typowe pier*** przeciętnego Polaka...
WOŚP jest organizacją pożytku publicznego - pierwsze poczytaj z czym się to wiąże i jakie przepisy ich dotyczą a później wypisuj brednie o wałkach... typowe pier*** przeciętnego Polaka...
gdzie są moderatorzy? zalatuje OT...
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Czemu tu nie ma "lubie to"?![]()
czemu to Cię na spocie nie było?
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
hmm.. mam wrażenie że ja troszkę bardziej kulturalnie wyraziłem swoją opinię..no ale dobra
dzięki za pełne "kultury" słowa.
PO CO ZNOWU zaczynacie ten głupi temat? Strona wcześniej wszystko wam tłumaczyłem jak to działa na 3 stawach itp ale widzę muszę powtórzyć!
Ta Pani z obrazka poniżej:
Załącznik 114500
Będzie to zbierać, po czym przekaże temu Panu z obrazka poniżej:
Załącznik 114501
A ten Pan już ostatecznie przekaże to tym co potrzebują.
Nie dziękujcie za info![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
yyyyy moge liczyc na odpowiedz gdzie jutro dokladnie sie snajduje zbiurka??pisałem strone wczesniej ale tu macie jaka mala sprzeczke ale jakby ktos miał chwile czasu i dobre checi byłbym wdzieczny![]()