Wielkie dziękitak czytałem, że zapomniałem co było na początku, ale dobrze, że są wśród nas znający się na rzeczy
Piwko dla kolegi![]()
Wielkie dziękitak czytałem, że zapomniałem co było na początku, ale dobrze, że są wśród nas znający się na rzeczy
Piwko dla kolegi![]()
Zauważyłem zanizanie wykresów z takich powodów jak inne podzespoły już są też zużyte. Przykladowo moja lambda, i świece. Na świecach miałem 1K zrobione i już tak nie dopalaly i też wykres ciulowo wychodził
Wyklepane ręcznie z HTC
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
No też myślałem, że tą dyskusję mamy już za sobą.
Co z tego, że taki napisł dał skoro jak go zapytałem, czy gwarantuje mi że kupiona sonda da parametry takie jak oryginał, to już tego nie zagwarantował. Tylko o to mi chodzi. Że nie ma sprzedawcy tych przepływek, który by to zagwarantował przy zakupie. Jak taki się pojawi to daj znać, bo wtedy faktycznie warto u niego kupować. Nic wtedy nie ryzykujemy. Jak kupiony zamiennik da słabsze parametry od oryginalnego Boscha, to odsyłamy go sprzedawcy jako towar niezgodny z umową i dostajemy kase za zakup plus dwie przesyłki.
a czy stara przepływka albo kupione tanie zemiosło moze byc powodem falowania miedzy 2000 a 3000 obrotów? Ja juz tak jezdze pare miesiecy i mnie powoli krew zalewa. auto rano odpala ładnie ale jak sie nagrzeje to warjuje jak cholera.
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
A czy istnieje sprzedawca ktory sprzeda Ci oryginalnego boscha i da pisemna gwarancje ze bedzie trzymal parametry jak ten z pierwszego montazu?
syfon jak tak sie ciskasz to podaj nam przyklad...
No w przpadku zakupu oryginalnego Boscha, jeśli będzie dawał kiepskie odczyty, to mamy gwarancję.
Mylę się?
A co do zamienników to Gepard ma rację. Niestety.
Proszę bardzo. Każdy sprzedawca oryginalnych udzieli Ci podobnej odpowiedzi.
Ja zapytałem kilku i każdy odpisał i to samo mniej więcej w tym tonie:
Nie rozumiem pytania.
Przepływomierz jest nowy oryginalnie zapakowany firmy BOSCH czyli producenta który produkuje przepływomierze na pierwszy montaż.
Oczywiście obowiązuje gwarancja producenta.
Tu masz przykładowego sprzedawcę, który jak widzisz dziwi się w ogóle takiemu pytaniu.
http://allegro.pl/show_item.php?item=3681437668
Sprzedawcy zamienników takiej odpowiedzi Ci nie udzielą.