Gratz, pochwal się jak przyjdzie i napisz opinię. Dla mnie akurat wykonanie z plastiku było ważne, bo tego mogę wrzucać do mikrofalówki czy zmywarki bez strachu.
Gratz, pochwal się jak przyjdzie i napisz opinię. Dla mnie akurat wykonanie z plastiku było ważne, bo tego mogę wrzucać do mikrofalówki czy zmywarki bez strachu.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Kubek należy trzymać w domu. Dziękuję.![]()
Panowie wstawie na swoj profil fotki jak zamontowac kubeczek w bardzo prosty sposob i pod reka jest miejsce na to![]()
I pomyśleć że ten samochód wymyśliła nacja takich pasjonatów kawyOstatnio gdzieś czytałem że Fiat 500L będzie pierwszym seryjnie produkowanym samochodem z ekspresem do kawy na pokładzie
![]()
przeciez 500l juz jezdzi po drogach
tutaj sa foty jak to wyglada http://www.motofakty.pl/artykul/lubi...iata-500l.html
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Ostatnio edytowane przez KHOT ; 28-11-2013 o 14:45
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
Ja na dachu.
odnośnie kubka Fjord nansen który zakupiłem, wykonanie ok , zamykanie wygląda na solidne, uszczelki też, trzeba użyć dosyć sporej siły aby go dokręcić ale może przez to że nowy. kompletnie nic nie kapie, nawet jeśli machamy nim we wszystkie strony, probe zrobiłem nawet z napojem gazowanym, nic nie kapało nic nie wystrzeliło itp. troszke ciężkawy w porównaniu do twrzywa ale wkońcu cały stalowy. zalałem go wrzątkiem około północy i o 6 rano woda była nadal bardzo ciepła trzeba było ostrożnie pić. ścianki kubka wogóle się nie nagrzewają pozostają zimne cały czas. sprawdziłbym jak leży w uchwycie na kubek ale moja alfa takiego nie maświetna sprawa teraz na zimę gdyz można go wszedzie zabrac i mieć ciepłe coś w środku.
Dzięki za opinię, chyba też sobie taki zakupię. Mam oczywiście nasz forumowy, ale wkurza mnie w nim to, że przesiąka zapachami i nie trzyma ciepła tyle, co ten.
147 2001, 1.6 105 KM- była
156 2003, 2.0 JTS 166 KM- była
156 2003, 2.5 V6 192 KM- była... ehh..
156 2005 1.9 JTD~`160 KM była
159 2006 1.9 JTD- była
159 2005 1.9 Distinictive- była..
156 2003 2.0 TS+LPG- była
156 2003 2,5 V6- była..
156 FL 2005 1.9 jtd- była
166 FL 2005 2,4 jtd - była
Alfa Romeo Crosswagon - był..
156 FL 3.0 V6 - była
Brera Tbi 2010 - jest
Najlepsze auto na świecie - służbowe - jest
To gratulacje. Ciepło nie uchodzi, to on tam w środku ma komorę próżniową jak w każdym termosie. Ten mój stanley zresztą też jest dostępny w dwóch wersjach: cały plastikowy z wypełnieniem piankowym (kiedy potrzeba kubek którego nie strach włoćyć do mikrofali, itp.), albo stalowy z próżnią.
A że nie ma uchwytu? Kto by się tam przejmował, trzepnąć na siedzenie i niech leży.![]()