zobacz u Radka ale on ma czarną http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...=asc&start=555
zobacz u Radka ale on ma czarną http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...=asc&start=555
juz sprawdziłem mamy podobne gusta fajf bo ostatnio przegladaem fele i w łasnie miedzy innymi te blackline obstawialem ,z tych które można kupic od reki...jak nie znajde w stanie idealnym telefonów 17'' to biore te pod uwagę
co do zender sienna powiadasz,że tylko czerwona tak dobrze wygląda ? czerwien zawsze dobrze wygląda a zwłaszcza rosso i nawet wiem przez pryzmat jakiego auta patrzysz,,,,tez uwazam ze na tych fotkach wyglada super ale ta czerwien zawsze rzuca sie w oczy na fotkach .mysle ze przy czarnym lakierze tez by zarządziła,,,
- - - Updated - - -
no jest super widziałem juz jego fotki.....komponują sie zajefajnie,,,,,troche cena jest ich wysoka....ale jak robic cos pożądnie to ze szrotu nie zrobisz musi pujsc kasa....niestety...jak narazie dla mnie są w pierwszej trojce...nie spiesze sie z wyborem![]()
uzywki blackline w super stanie kupisz za 2000, używki siena w super stanie 3500+ zajrzyj na alfaclub jak wyglądają sieny u azzurro na czerownym a potem na squadre jak wyglądają na czarnym aucie (nie mówiąć jużo srebrnym czy innym jaśniejszym) dla mnie bida...
a gusta nasze nie są podobne, są jedeny słuszne![]()
w mojej złotej trójce jak na razie są też te.......http://allegro.pl/oryginalne-alfa-ro...709340680.html
Kombinujecie, a nic nie będzie lepiej wyglądać na Gtv niż telefony 17' (nie licząc Zenderów)
Kocham dyskusje o gustach...![]()
24.05.2013-05.05.2015 Alfa Romeo Gtv 2.0 Twin Spark
09.05.2015-20.09.2016 Alfa Romeo GT 2.0 JTS
21.09.2016- Alfa Romeo 156 SW '02 2.4 @ 180PS+
13.04.2021 - Alfa Romeo Giulietta Sportiva 2.0 jtdm 150@208PS
Według mnie, także nic nie pobije ori telefonów lub ori szprych.
Jednak trochę się już opatrzyły i niektórzy szukają zmian.
Witam.
Dzięki maras37 za pomoc odnośnie odbojników. Zamontowałem odbojniki od alfy 146 firmy febi. Dla pewności skróciłem o 1 "baranek" czyli o ok 3cm i efekt jest naprawdę dobry. Amorki nie dobijają, przez co jeździ się zdecydowanie lepiej. Nie polecam nie montować odbojników.
nie wiem na czym polega ich magia ...?ale telefony 17''pasują jak żadne inne do gtv ... troche szukam jakiejs innej alternatywy jak zauważyłes ,dzisiaj troche porownywałem na czarnych gtv ,bo takową posiadam i musze troche przyznac racji koledze fajf co do modelu sienna ,nie wiedziec czemu zyskują duzo przy czerwonym lakierzena czarnej nie jest zle ,ale kurcze gorzej jakos.....
Omg te felgi z czarnej gtv... Boze zakochalem sie((((((( gdzie to kurna takie dostac??? Ile maja cali??? Sa tak piekne jak moja narzeczona
- - - Updated - - -
Po jaka cholere mi pokazaliscie te felgi! Nie zasne teraz....
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
sa na aledrogo za 2000 srebrne 18''.....a chyba prawie nówki 3600 czrne widziałemdo mojej czarnej były by idealne srebrne.....nie wiem czy wychodziły tez w 17''? bo nie znalazłem tylko 18'' wolal bym je w 17-stkach
Ostatnio edytowane przez maras37 ; 02-12-2013 o 10:54