Słyszałem, że takie zabawy w stylu nożyka mogą się skończyc porysowaniem szyby. Mój znajomy kupił środek do usuwania naklejek (to akurat była odklejka) i wszystko poszło gładko.
Ja najpierw podgrzałem suszarką miejsce, w którym była naklejka (z zewnątrz), po czym delikatnie pod małym kątem(w stosunku do szyby) zeskrobałem żyletką. Resztki kleju, które pozostały starłem kawałkiem ręcznika papierowego nasączonego benzyną ekstrakcyjną. Zeszło bez problemu po minucie.
Oczywiście przy zabawie z benzyną polecałbym położenie na deskę rozdzielczą jakiejś szmaty![]()
Nie polecam odklejka.pl Po użyciu w szybie została dziura i prawe koło odpadło. Odradzam kupowanie na odklejka.pl
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Panowie, jakim cudem ten temat ma 4 strony?
Naklejkę zdrapuje się plastikową skrobaczką, jeśli jest duży problem lub nam się nie chce, wcześniej psikamy preparatem do odklejania etykiet - nazwy nie podaję, bo jest tego multum.
Suszarka, denaturat i karta bankomatowa. Zawsze się mi taki zestaw sprawdzał.
To, co napisałem w swoim poście to raczej walka z cwaniaczkami i botami reklamowymi spamującymi po forach swoimi żałosnymi reklamami bez uzgodnienia z administracją a nie ocena produktu. Wystarczy, że taki post dzień/dwa poleży i google cache zapamięta hasło:
Unikać odklejka.pl, naciągacze!
Jak chce coś reklamować, to niech ustali z administracją, parę rubli na serwer rzuci i będzie miał pełną reklamę.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."