Pozdrowienie dla Ramzesa... ,spotkanego w Autozbycie w Dębicy (klimę koledzy z Intercarsu Ci robili) , którego oczywiście nie wiedziałem skąd znam....Oczywiście cicho sza i tylko się zastanawiałem... bo skąś znałem tą twarz
![]()
Pozdrowienie dla Ramzesa... ,spotkanego w Autozbycie w Dębicy (klimę koledzy z Intercarsu Ci robili) , którego oczywiście nie wiedziałem skąd znam....Oczywiście cicho sza i tylko się zastanawiałem... bo skąś znałem tą twarz
![]()
Wiem
Zajmuję się tam obsługą informatyczną, obiegiem dokumentów i takie tam. I strofuję ciągle Rafała roztrzepańca by trochę zwolnił![]()
Diagnostyka i ChipTuning JTD, TDI, HDI, HGW... tel: 661-104-166
>>>> Modyfikacje softu także po przesłaniu sterownika <<<<
pozdrawiam szarego/srebrnego spiderka(brera) KTA bez ramek widzianego ok.15:40 na rondzie ul.Krakowska obok kosciola
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
dzis w zwierzyncu widziani
mizer
nika
qki
solek
haker
filip
adrian
mlody (mateusz)
i nasze drugie polowki,, jak kogos pominolem to przepraszam bylo spoko![]()
Kurde zastanawiam sie za kim jechałem w sobotę. AR 156 SW na LZA chyba 1,9 JTD. Było to na trasie Tarnogród-Biłgoraj gdzieś koło 10 godz. Potem AR zjechała na stację shell![]()
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
a kto jechal wczoraj za mna po 20 sedziszow->rzeszow 156 przedlift?chwile sie trzymal. pozdrowienia rowniez dla kolegi, ktoremu alfa ucierpiala przy zderzeniu z mpk obok millenium oraz drugiego uderzonego prze kobiete lwowska