Witam! Znalazłem w bagażniku taką część. Wie ktoś gdzie powinna być zamontowana?
Witam! Znalazłem w bagażniku taką część. Wie ktoś gdzie powinna być zamontowana?
Czyli część w ogóle nie od mojego modelu....hmmm
Nie jestem pewien czy to jest mocowanie rolety nigdy u siebie nie wiedziałem przy rolecie takiej części
Jak dla mnie to jest jakaś część wózka dziecięcego. Na pewno nie jest to element 159tki (ostatnio rozbierałem prawie cały bagażnik ze swojej berliny). Kupiłeś auto niedawno? Zapytaj poprzedniego właściciela- może zgubił i go szlag trafia![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Wydaje mi się że ta część jest z Alfy. Data na plastiku w tym kółku jest taka sama jak wszystkich części w samochodzie.
Jak dobrze widzę to jest tam wytłoczone logo AR więc coś wspólnego z Alfą to ma. Mi na pierwszy rzut oka przyszedł pomysł, ze to coś od pasów bezpieczeństwaale to tylko takie moje skojarzenie
- - - Updated - - -
A jak nie to zajedź do ASO - może raczą wiedzieć z kąt to to![]()
Bo w życiu liczą się szybkie kobiety i piękne samochody...
Dla mnie to raczej otwieranie (składanie) oparcia kanapy . muszę jutro zobaczyć u siebie
Wcześniej nie zauważyłem tam logo Alfy![]()
Ja nie mam składanych kanap... więc może rzeczywiście tam szukaj?
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Jest to jeden z elementów (prawa lub lewa) zapięcia szelek dziecięcych z wózka lub innej rzeczy przeznaczonej dla dzieci