jestem tego samego zdania co malin2k5, podjezdzam a oni z gory zakladaja ze progow nie ma... zagladają a tu zonksą, lekko pogięte ale są. Jest do czego spawać. Niestety z tego co rozmawiałem nikt nie chce sie podjąć bo ciężko dostać zamienniki progów, a oryginały po 600zł sztuka. Dla przykładu Sharan MK1 - 137zł za próg, a dużo większe auto. Dlatego szukam kogoś kto zrobi to dobrze, nie koniecznie tanio bo cenie jakość. Alfunią chce pośmigać przy najmniej 3-4 lata i na tyle ma minimum wystarczyć. Podjade jutro tam na modrą i zobaczymy co powiedzą..
Dzwoniłem do aso w sprawie progów to odesłali mnie do Auto blachy na usługowej 13 w Policach. Po rozmowie z właścicielem wydaje sie konkretny, progi ma sam dorobić (mówi ze używki to szkoda czasu nawet), daje gwarancje 2 lata, opinie na necie podzielone. Ma ktoś może jakies info o nich ? Swoją perełke chce oddać w jak najlepsze ręce... Info jak najbardziej wskazane!
Ostatnio edytowane przez Barts ; 30-11-2013 o 23:09
Witam,
Mam pytanie, gdzie tanio i dobrze można zaślepić i oczywiście wywalić programowo EGR w 159, blisko Szczecina?
Na razie znalazłem takie warsztaty jak V-Tech i V tronic ale jeszcze nie wiem jaki koszt. Polecanie jakiś warsztat?
Podlacze sie pod temat.
Potrzebuje programowo wywalic egr
Egr wyczyszczony, zaslepiony czesciowo, a blad czasami dalej wywala.
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
mozemy zapytac sie o grupowe usuniecie egr, ktos jeszcze bedzie chetny?
Ostatnio edytowane przez gladPL ; 15-12-2013 o 18:22
Lybra 1,9 JTD
Diagnostyka OBD ll KKL Zachodniopomorskie na maila
A ja prawdopodobnie bede musial wymienic uszczelke pod glowica :/ ubywa mi troszke plynu chlodniczego i kopci bardziej... Odpalanie po dluzszym postoju tez mnie wkurza
Co prawda olej wygląda na czysty ale raczej bedzie chyba to uszczela. Ktos moze polecić kogos kto sie zna na JTSach?![]()