naklejka pasuje ale do 156 albo do 147. Do takiego klasyka jak gtv to tylko oryginał![]()
naklejka pasuje ale do 156 albo do 147. Do takiego klasyka jak gtv to tylko oryginał![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Mam odp z aso w świdnicy, koszt loga to 128zł więc tragedii nie ma, jutro muszę zamówić ;] dziękuje koledzy za zainteresowanie pozdrawiam![]()
na pewno wyceniasz samo wklejkę z logo? czy caly element bo cena nadal z kosmosu
tu masz z maila ceny z ASO kalisz, co prawda było to 1,5 roku temu ale ceny aż taki sie nie zmieniają
60779250 - OZDOBA 89zł od reki
60596492 - OZDOBA 79zł od reki
ta droższa to raczej tył
nie daj sie dymać ASO, w razie czego napisz do użytkownika tanifiat na alledrogo robi dobre ceny na czesci z aso
Ostatnio edytowane przez fajf ; 10-12-2013 o 21:13
Rozbieżności cenowe są masakralne np. 60779250 - OZDOBA na eperze cena to 44 euro... w aso 128zl co aso to inaczej, jeszcze raz dziękuje za info
napisz do tego goscia jak Cie Aso chce dymać, brałem od niego parę rzeczy w dobrych cenach
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=7008886
ostatnio też miałem problem z logo na przodzie i tyle - zaczęło się matowe, jakieś takie niewyraźne robić i trochę odłazić. Nie wyglądało to specjalnie dobrze i wyszedłem z założenia, że zeskrobię całe. Byłem w wielkim szoku bo z jednego i drugiego zdjąłem chyba oryginalną folię zabezpieczającą! Aż dziw bierze, ze po 15 latach dopiero zeszła (z przodu zeszła cała - zostawiłem sobie na pamiątkę). Jedyna różnica, ze było to na Alfie 146, ale budowa loga jest bardzo podobna. Przyjrzyjcie się u siebie, może też tylko folia odchodzi.
Mi powiedział za sam znaczek 95zł więc nie jest tak źle, bo za przód placiłem 75 już z przesyłką. Najgorsza jest dostepność, bo nie ma, a chętnie zakupiłbymmiałem tego nie robić bo nie jest jeszcze tak źle. Ale jak porownałem do nowego co zamontowałem to niestety chciałbym zamówić i na tył, bo różnica jest spora ;/
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
kupie założę i będzie git, na razie walczę z włącznikiem świateł stopu... Jutro zabieram cały przełącznik do pracy i muszę go obadać bo mnie męczy już...