Nie wnikając w szczegóły to brał bym na Twoim miejscu tą 145. Jeśli nie masz rodziny to po kiego grzyba jeździć takim dużym autem z silnikiem, który w mieście będzie się długo grzał, nie pokaże swoich osiągów itd, itp. Tylko oczywiście trzeba jej spód przepatrzeć i posprawdzać co ten remont obejmował.
Pewnie chodzi Ci o 145 Edizione Sportiva. Wygląda tak jak 500 tylko nie ma na konsoli numerka
156 w cenie 145 nie wróży nic dobrego. Chociaż trafiają się wyjątki. Tak jak koledzy piszą. Całkiem inne autka. Inna technologia. Inna dekada motoryzacji.
Miałem 145 ts. Teraz mam 166 i czasami tęsknie do takiej małej kosiarki, żeby polatać po mieścieMi osobiście najwięcej problemu stwarzał twin spark w tym modelu. Pozatym byłem bardzo zadowolony. Edizione Sportiva stoi 30mm niżej na czerwonych eibachach, felgach le mans 16" i jest twarda!!! Za to w zaktętach nie było na nią bata
Zawsze wchodząc w zakręt myślałem że przegiąłem. Wyjeżając z niego wiedziałem, że można było jeszcze szybciej
W ciągu 6 lat wymieniłem tylko przednie wahacze. Z ekeltryką nie miałem problmów. Blacha ocynk wieć jeśli egzemplarz nie miał przygód nie ma prawa rdzewieć. Autko dla góra 2 osób. Z przodu masa miejsca nawet przy moim wzroście 200cm. Bagażniek też ok.
Ogólnie sprzedałem, bo musiałem doprowadzić do porządku kupioną 166. Teraz żałuję. Poszła za smieszne pieniądze. Przeglądając allegro same paści... A znaleź sportive albo 500 graniczy z cudem.
Ostatnio edytowane przez gonzo ; 12-01-2014 o 11:42
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
dziekiza informacje
- - - Updated - - -
Witam panowie i przepraszam ze odnawiam temat , ale mam numer vin alfy 145 i mozecie dac mi jakies inffo ZAR93000002261857
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
czyli panowie odradzacie jeden i drugi model auta /.
Przecież nikt niczego nie odradza, chociaż wiadomo czego można się spodziewać po 156 za 4 tys. o 145 mówiliśmy tylko że to nie ta sesja co opisuje sprzedawca i może dlatego taka cena. Chociaż za zadbana 145 jtd można tyle i więcej dać.
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
Tez tak mysle , pozatym mialem juz ten model i wiem jak czego mozna sie spodziewac, tylko ze to dieseli jest glosny
Już bez przesady jtd aż tak głośne nie jest, wiadomo trochę poklekocze, no i przy wyższych obrotach, ale przy normalnej jeździe jest cicho. Jeśli będziesz chciał kupić jtd zwróć szczególną uwagę na sprzęgło/dwumas i najlepiej ppdlaczyc pod komputer wtedy łatwo ocenić inne podzespoły turbo/pompę/ przypływke.
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
ale chodzi mi o 145 tego 156 sobie odpuszczęczyli mniej więcej w jtd 145 jest dwumas? , jakie obiawy ze moge stwierdzic ze jest do wymiany za wysoko bierze czy za nisko??
- - - Updated - - -
I czy kabel vaga 409kkl obsluzy alfe ?