Witam,
czy mógłby ktoś wrzucić kilka fotek jak wygląda zamocowana rączka otwierania maski w 159. Muszę zamontować, a nie wiem jak.
Witam,
czy mógłby ktoś wrzucić kilka fotek jak wygląda zamocowana rączka otwierania maski w 159. Muszę zamontować, a nie wiem jak.
Masz oberwaną czy zdemontowaną?
Zdemontowaną i nie wiem gdzie dać nową.
Szczerze mowiac, to jest tak proste, ze sam to rozkminisz![]()
Wiem, ze za bardzo tym postem nie pomagam, ale naprawde wystarczy tam zanurkowac i wszystko bedzie jasne. To taki bardziej motywacyjny post
O ile dobrze pamietam to to sie na dwoch srubach trzyma. Raczka powinna byc przykrecona w taki sposob, ze zawias raczki jest na gorze (w wiekszosci aut tak jest). Mocowanie linki jest bardzo latwe.
Calosc sie sklada z dwoch czesci- przykrecana "obudowa" i wciskana raczka. Przykrecasz jedno, zahaczasz linke, wciskasz drugie.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Ok dzięki spróbuje zanurkować, bo tak na szybko nie udało mi się "namacać" miejsca przykręcenia![]()
Ono moze byc tak troche schowane pod wykladzina, ale na pewno znajdziesz.
Miejsce tej raczki jest standardowa, Wlosi nic tutaj nie wymyslili nadzwyczajnego![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Dosłownie mówiąc, nie wymyślili kompletnie nic oryginalnego, bo już drugi raz mi poszła w diabły :/
155 TS 1.8 16v - była
159 JTDm 1.9 16v - była
GT V6 3.2 - była
MiTo 1.4 - jest
Stelvio 2.0 Q4 - jest
To przesmaruj sobie linke, u mnie ta rączka działa tak lekko, że małym palcem można otwierać maskę i raczje nie ma możliwości tego złamania.
Mam podobny problem tylko że rączke mam urwaną, sklejenie chyba nic nie da, gdzie dostane nowy uchwyt?