witam Panstwa,
mozecie mi ocenic ten egzemplarz 166?
a moze juz dawno cos wiadomo o tym samochodzie?
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-gaz-klima-automat-gaz-C31078976.html
z gory dziekuje
pozdrawiam serdecznie
witam Panstwa,
mozecie mi ocenic ten egzemplarz 166?
a moze juz dawno cos wiadomo o tym samochodzie?
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-gaz-klima-automat-gaz-C31078976.html
z gory dziekuje
pozdrawiam serdecznie
8000 z czego 33% to cena 'gazu'. Warto zainteresować się kosztami utrzymania 2.5 V6 jeśli jest zaniedbany. Zawieszenie dość drogie w naprawie. Przy tej cenie można spodziewać się obu 'opcji' ale trzeba podjechać, żeby sprawdzić.
dziekuje.
mozesz mi rozwinac temat
odnosnie kosztow utrzymania 2.5 v6?
i co z tym zawieszeniem?
szukam dzialajacego, jezdzacego
dailycar-a, na tyle fajnego, ze
przymkne oczy na braki estetyczne.
Witam śledzę aukcje i ogłoszenia Alf tak sobie z ciekawości, i ta Alfa wisi już jakiś czas, nie jest to dość długo ale pamiętam ją już jakiś czas jest. Z wyglądu auto wygląda ładnie, nawet wnętrze wydaję się zadbane. Gaz na gwarancji co oznacza, że gaz niedawno założony za min. 2500tyś zł i dziwne że ktoś założył gaz i już sprzedaję . Dodatkowo brak podanego przebiegu, w przebieg poniżej 200 tyś nie licz i nie wierz. bo jest to mało realne. Zawieszenie jeżeli masz do roboty to jest znaczny koszt. No ale oczywiście może być wszystko OK. AAA i kupno zimówek bo stoi chyba na letnich... Tyle co zauważyłem, ze zdjęć CUDO ale co jest naprawdę to trzeba obejrzeć. Pozdrawiam.)
Ta Alfa na allegro wisi już od Pazdziernika z tego co pamiętam , z zewnatrz na zdjęciach wygląda okej ale to trzeba obejrzec ;-)
Tłumik wymieniany , jakiś dziwny.
Co do ceny biorąc pod uwagę gaz wychodzi w miarę okej , ale jakby nie patrząc na start włożysz z 1000zł jak nie więcej.
Musisz jechać zobaczyć innego wyjścia nie ma , przez internet auta nie prześwietlisz.
Ostatnio edytowane przez kris377 ; 14-01-2014 o 17:58
Nie mam gazu ani 2.5 V6. Napiszę, co wywnioskowałem z opinii posiadaczy na tym forum - zdrowe 2.5v6 + dobry gaz to przyjemność z jazdy. Jednak bardzo trudno kupić zadbane 2.5v6. Najlepiej byłoby takiego szukać tutaj na forum.
Ktoś w dziale nasze belle napomkną że sprzeda swoją 166.
dziekuje Kolegom.