Loozik Panowie![]()
Loozik Panowie![]()
Wy narzekacie na 500km a ja trasą najkorzystniejszą dla mnie będę miał 860km... przełajem przez Polskę będzie 100km krócej, ale podejrzewam, że zajmie to więcej czasu więc zapewne do Wrocławia będę jechał autostradą...
A pamiętam jak na Zlot2011 w Suścu miałem 35km... ehhh jak to człowiek nie docenia małych rzeczy![]()
Ja mam niecałe 500
I nie narzekam na odległość (a nawet chętnie zwiedzę tamtą cześć Polski i jest to dla mnie zdecydowanie atrakcyjniejsze niż zlot pod nosem) tylko na paliwo, które wypalę..
A, że się chciało mieć 3.0 to jest na co narzekać
ale na zlot się jak najbardziej wybieram.
Nabazgrane z Xperia Z przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Nie narzekajcie, ja w tym roku biorę Igora, a wiadomo, że wakacje z dzieckiem to koszty razy dwa![]()
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
Aj tam aj tam, to było dawno
Tak czy siak na pewno przyjadę![]()
Już jest gotowy komplet tłumików także nie będzie tak źle
A Olka mówiła, że więcej ze mną na zlot nie jedzie... nie wiem jak mam to rozumieć, bo ja jej nigdy na zlot nie brałem, jak już to na wakacje, ale jak tam chceZobaczymy co powiem jak się dowie, że to kilkadziesiąt kilometrów od morza
![]()