W związku z wypływającymi już propozycjami zlotów na rok 2014 postanowiłem "zaklepać" termin. Tak aby wszyscy potencjalnie zainteresowani mogli się przygotować, a inni organizatorzy nie dublowali terminów (co niestety już się zdarzało i również ma miejsce w tym roku).
Tak więc chciałbym oznajmić, że w terminie 6-8 czerwca zorganizuję trzeci zlot dla właścicieli Alfa Romeo 166.
Temat traktuję jako tytułową zapowiedź.
Jakiekolwiek szczegóły będą przedstawione w nowym temacie organizacyjnym do końca lutego. Wówczas będą 3 miesiące na uciułanie funduszy
Tymczasem temat może posłużyć jako luźna rozmowa o zlocie. Może jakieś refleksje z poprzednich lat?
Ja już plan mam ale poczekam z oznajmieniem jak wszystko będzie dopięte. Na pewno będzie sobotni grill „na grubo” konkurs z nagrodami i zwiedzanie okolicznych atrakcji. Postaram się też aby było „luźniej” z czasem. Wielu uczestników narzekało że nie było czasu pogaworzyć przy autachjest też taka możliwość aby wydłużyć spotkanie do czterech dni ale to będzie zależeć od potencjalnych uczestników.
Lokalizacja? Na pewno Dolny Śląsk.
Zeszłoroczny zlot jest w tym temacie:
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...ca_2013_a.html
Dla nowych użytkowników forum, czy innych zgryźliwych informuję że zawężenie uczestników do jednego modelu nie ma na względzie jakichkolwiek podziałów czy rywalizacji. Chodzi po prostu o klimat jaki można utworzyć na zjeździe tych samych egzemplarzy w dodatku dość rzadko spotykanych. Z uwagi że jestem dość mocno zarażony wirusem alfa ze szczepu 166 mam motywację do utworzenia takich spotkań.