No juz po. Przyjechalam 5 min przed umowionym czasem. Jak to u nas w ASO ruchy wszyscy maja jak muchy w smole

Od progu zazyczylam sobie wydrukow itp - tak jak wiekszosc z Was. Kierownik serwisu stwierdzil ze do hamownii i wszystkich diagnostycznych urzadzen nie maja drukarek :shock: bo sa juz troche wiekowe

, ale jesli na pomiarach cos wyjdzie nie halo to dostane wszystko spisane na kartce łacznie z wycena wszystkich kosztow czesci i naprawa. Wczoraj spalila mi sie prawa zarowka - poprosilam od razu o naprawe jak rowniez o tylna wycieraczke - juz czas na nia. Belle zabrali i wjechala dopiero po 20 minutach. Znalazlam sobie punkt obserwacyjny zeby znad gazety patrzec co tam robia - a w razie czego po lapach lac i ewentualnie interweniowac. Hamownia, podnosnik potem grzebali w garach. Patrzac na ich pracre odnoslam wrazenie, ze 3 mechanikow obsluguje na raz 10 aut latajac od jednego do drugiego z dluzszymi przerwami na latanie - nie koniecznie do samochodow. :twisted: W sumie nie bylo tam zbyt wiele pietyzma - mechanika wiecej przy niej nie bylo niz byl. Po 40 minutach oczekiwania w koncu wyjechala. Pan do mnie z karteczka - i juz czekam na litanie - a tu slysze - niestety nic nie ma do naprawy i wrecza mi karte przegladu z 13 ptaszkami :shock: wszystko w jak najlepszym porzadku :mrgreen: tylko gratulowac tak dobrze utrzymanego auta - wtedy umarlam

A za zaroweczke i wymiane 44.87. Heh zarowka 24 cos tam i 15 za wymiane. Niestety wycieraczki do tylu nie ma - bedzie na jutro

ryginal" - calosc 130 zl. Przezyje i to - niestety w calym miescie szukalam i nie znalazlam, a juz tak kiepsko jest ze szybe rysuje. Wiec jutro tam podjade. Niech strace.
Chyba z tej zlosci ze sie nie dalo niczego naciagnac nawet mi auta nie odkurzyli, kawy nie dali - kupilam w automacie, gazety przywiozlam swoje

ALe kwit podbity jest - wiec spoko i kieszen cala. Ogolnie wrazenie z obslugi klienta - 2/10. Kochalam serwis toyoty - nawet do domu odwozili i przywozili

A teraz ze spokojnym sumieniem podajde do bosha - wymiana oleju i filtra - 200 zl