Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy 12345678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 80

Temat: Bezpłatny Serwis!!!!

showtime
    Gość

Domyślnie

Wlasnie dlatego jezdze do jednego stalego serwisu i tam robie wszystko. Ostatnio zrobili mi nawet urwany zderzak. Zostawilem auto o 9, odwiezli mnie, potem przywiezli autko. Wszystko naprawione: wymienione silentblocki, koncowki drazka, ustawiona zbieznosc, naprawione spryskiwacze, naprawiony urwany zderzak, auto wymyte w srodku i na zewnatrz. W sumie: 290 zł. BAJKA!

piter34
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał showtime
    Wlasnie dlatego jezdze do jednego stalego serwisu i tam robie wszystko.
    Tzn. gdzie konkretnie? :roll:

Moderator Fachowiec Avatar Lukasz A.
    Mieszka w
    Koszalin/Szczecin
    Auto
    155 2.5 V6

Domyślnie

Cytat Napisał RUDA
    No juz po. Przyjechalam 5 min przed umowionym czasem. Jak to u nas w ASO ruchy wszyscy maja jak muchy w smole Od progu zazyczylam sobie wydrukow itp - tak jak wiekszosc z Was. Kierownik serwisu stwierdzil ze do hamownii i wszystkich diagnostycznych urzadzen nie maja drukarek :shock: bo sa juz troche wiekowe , ale jesli na pomiarach cos wyjdzie nie halo to dostane wszystko spisane na kartce łacznie z wycena wszystkich kosztow czesci i naprawa. Wczoraj spalila mi sie prawa zarowka - poprosilam od razu o naprawe jak rowniez o tylna wycieraczke - juz czas na nia. Belle zabrali i wjechala dopiero po 20 minutach. Znalazlam sobie punkt obserwacyjny zeby znad gazety patrzec co tam robia - a w razie czego po lapach lac i ewentualnie interweniowac. Hamownia, podnosnik potem grzebali w garach. Patrzac na ich pracre odnoslam wrazenie, ze 3 mechanikow obsluguje na raz 10 aut latajac od jednego do drugiego z dluzszymi przerwami na latanie - nie koniecznie do samochodow. :twisted: W sumie nie bylo tam zbyt wiele pietyzma - mechanika wiecej przy niej nie bylo niz byl. Po 40 minutach oczekiwania w koncu wyjechala. Pan do mnie z karteczka - i juz czekam na litanie - a tu slysze - niestety nic nie ma do naprawy i wrecza mi karte przegladu z 13 ptaszkami :shock: wszystko w jak najlepszym porzadku :mrgreen: tylko gratulowac tak dobrze utrzymanego auta - wtedy umarlam A za zaroweczke i wymiane 44.87. Heh zarowka 24 cos tam i 15 za wymiane. Niestety wycieraczki do tylu nie ma - bedzie na jutro ryginal" - calosc 130 zl. Przezyje i to - niestety w calym miescie szukalam i nie znalazlam, a juz tak kiepsko jest ze szybe rysuje. Wiec jutro tam podjade. Niech strace.
    Chyba z tej zlosci ze sie nie dalo niczego naciagnac nawet mi auta nie odkurzyli, kawy nie dali - kupilam w automacie, gazety przywiozlam swoje ALe kwit podbity jest - wiec spoko i kieszen cala. Ogolnie wrazenie z obslugi klienta - 2/10. Kochalam serwis toyoty - nawet do domu odwozili i przywozili A teraz ze spokojnym sumieniem podajde do bosha - wymiana oleju i filtra - 200 zl
    Czyli tak jak myslalem ;//
    Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
    Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
    Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992

I wszystkie są czerwone

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Wrocław/Kobyla Góra
    Auto
    156 '00 1.9 JTD 105KM

Domyślnie

Ja się wybiję i nie pojadę do ASO we Wrocku ale chcę nadłozyć trochę kilometrów i skorzystać z serwisu Fiata w Sycowie (woj. dolnośląskie, miasto na trasie Wrocław - Warszawa, zaraz za Oleśnicą). Dzisiaj dzwoniłem i w poniedziałek będę się umawiał na konkretny termin. Sam jestem ciekaw jak mnie potraktują, o wszystkim tutaj napisze.

showtime
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał piter34
    Cytat Napisał showtime
    Wlasnie dlatego jezdze do jednego stalego serwisu i tam robie wszystko.
    Tzn. gdzie konkretnie? :roll:
    Firma "TADEX" w Biertowicach k/Krakowa. Moi znajomi, nie boje sie im zostawic auta i zawsze jak trzeba cos zrobic to tam jade

Przemek K
    Gość

Domyślnie

RUDA -> Byłaś w ASO Fiata czy gdzieś indziej ?

RUDA
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Przemek K
    RUDA -> Byłaś w ASO Fiata czy gdzieś indziej ?
    Aso Fiat ul. Morska - Gazopol - pojedz z ciekawosci - ciekawe czy Cie tez po lebkach "ogledza" - moze juza tak na jeleniach ponabikali kabze ze im sie juz szukac nie chce :twisted:

maserati
    Gość

Domyślnie

Nawiązując do tematu, dziś byłem w Ganinexie, w Pszczynie na "przeglądzie zimowym". Trwało to ok. pół godziny. Wszystko co zrobili to badanie techniczne, takie jak co roku :? fakt, sprawdzili mi światła, zawieszenie bardzo pobieżnie, hamulce i tyla. Gdy się umawiałem to nasłuchałem się przez telefon o sprawdzaniu akumulatora, szczelności wydechu, wycieraczek, opon itp. Nic z tych rzeczy. ;//

Dono
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał nietyx
    a wie ktoś może o jakości usług w Gliwickim ASO "GANINEX" czy warto tam jechać :?:
    Byłem tam wczoraj na bezpłatnym przeglądzie. I z czystym sumieniem mogę polecić to ASO. Przegląd przebiegł bardzo szybko i sprawnie. Wszystko trwało jakieś 30 min. Sprawdzili wszystkie 13 pkt. Polecam

darloss
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał pavvel
    Ja się wybiję i nie pojadę do ASO we Wrocku ale chcę nadłozyć trochę kilometrów i skorzystać z serwisu Fiata w Sycowie (woj. dolnośląskie, miasto na trasie Wrocław - Warszawa, zaraz za Oleśnicą). Dzisiaj dzwoniłem i w poniedziałek będę się umawiał na konkretny termin. Sam jestem ciekaw jak mnie potraktują, o wszystkim tutaj napisze.
    I jak w tym Sycowie??? byłeś już tam??? daj znać bo może też tam podjadę...

P.O.Z.D.R.O.