Angela mu kazała![]()
Angela mu kazała![]()
ona juz chyba na polskich? ;]
heheh no maja ludzie sentymenty przeciez
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Alfy to kupa blachy i brak piast![]()
Witam,
Mam takie pytanko. Ktos ostatnio pisal ze istnieje dramatyczna roznica miedzy wygoda foteli w ar 159 w wersji przed i po liftem (znaczy się ze po lifcie dramat). Czy można prosić o rozwiniecie tematu ? Ja osobicie w wersji po lifcie jeszcze nie siedziałem (a siedziało mi się calkiem komfortowo), ale jeżeli to taka duza roznica widocznie będę się musial udac na wizje lokalna![]()
Tylna kanapa jest nieco krótsza i inaczej wyprofilowana, pooglądaj na foto w ogłoszeniach. Z tym dramatem to jakaś przesada.
"Jeśli celujesz w nic, zawsze trafisz!"
Dramat to jest przy przesiadce z GT z alfatexem do 159 se skórą (może poza Ti...). Różnica między fotelami przednimi przed i po FL jest niewielka.
Tył to czysta żenada zarówno przed FL, jak i po. Zagłówki przeszkadzają osobom powyżej 180 cm (trzeba je wysuwać prawie całkiem do góry, żeby nas nie krzywiły przy opieraniu), kanapa przed Fl profil ma ok ale żeby wpiąć do ISOFIX'a fotelik trzeba jakieś 10 minut się męczyć samemu lub pomóc sobie łomem... Po FL siedzi się, jak na ławce w poczekalni. Jedynie podpięcie ISOFIX jest minimalnie łatwiejsze ale i tak dużo gorsze niż np w 156 lub innych autach.